Έτος 2009,

ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στην Ευρώπη και κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν ενδιαφέρεται να μεταδώσει το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Βαλερένγκα.

Από το Novasports το οποίο θα μεταδώσει όμως τον επαναληπτικό στην Τούμπα στις 6 Αυγούστου, το Σκάι το οποίο "κόπτεται" για το ποδόσφαιρο και μπήκε στην κεντρική διαχείρηση δήθεν για να προσφέρει στο Ελληνικό κοινό, μέχρι και τα κρατικά κανάλια αυτής της χώρας.

Τα κρατικά κανάλια τα οποία έχουν δώσει τόσα και τόσα εκατομμύρια σε άλλες ομάδες και τα οποία αναμεταδίδουν ζωντανά μέχρι και προπονήσεις και οικογενειακά διπλά άλλων ομάδων, αδιαφορούν και αυτά για τον σημαντικό αγώνα της Πέμπτης που θα δώσει η ομάδα μας.

ΕΤ1 και ΝΕΤ δεν ενδιαφέρονται να καλύψουν το παιχνίδι που περιμένουν τόσοι και τόσοι Παοκτσήδες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, όπως ακριβώς πράττει και η ... ΕΤ3. Το δήθεν αυτό κανάλι της Θεσσαλονίκης που θα έπρεπε να νοιάζεται τουλάχιστον για το κοινό του.

Πλέον ο κίνδυνος να μην μεταδοθεί τηλεοπτικά ο αγώνας είναι ορατός, κάτι το οποίο θα είναι ότι χειρότερο και ελπίζουμε πως έστω και την τελευταία στιγμή θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις ώστε να καλυφθεί αυτός ο πολύ σημαντικός αγώνας του ΠΑΟΚ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις