"Πρώτη" για Βιτόλο

















Μια πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας του ΠΑΟΚ με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς να ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με ελαφρύ τρέξιμο.
Ο διεθνής Βόσνιος επιθετικός του ΠΑΟΚ σύμφωνα με το αποτέλεσμα της χθεσινής του εξέτασης ο τραυματισμός του στο Ούλεβαλ το απόγευμα της Πέμπτης στην διάρκεια του πρώτου παιχνιδιού με την Βαλερένγκα για τον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League ήταν μία κάκωση.

Κάτι που μόνο ευχάριστα ήχησε στα αυτιά όλων στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και πλέον απομένει να φανεί μετά την ειδική θεραπεία που είναι να ακολουθήσει ο Μουσλίμοβιτς στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου αν προλάβει τελικά να δώσει το παρών στον επαναληπτικό της Πέμπτης.

Κατά τα άλλα προπόνηση αποθεραπείας και χαλάρωμα ακολούθησαν οι βασικοί του προχθεσινού αγώνα με την Βαλερένγκα στο Ούλεβαλ και πρόγραμμα τακτικής, τεχνικής και φυσικής κατάστασης οι υπόλοιποι.

Παράλληλα την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε το πρωί ο Βίκτορ Βιτόλο που προπονούνταν ατομικά τις προηγούμενες μέρες.

Επίσης Αραμπατζής και Κοντρέρας ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και ασκήσεις στο γυμναστήριο ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Ιταλός Σαβίνι. Τέλος η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής στις 9:00 το πρωί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις