Αυτός ο ΠΑΟΚ διώχνει τις φοβίες του παρελθόντος!






Η νίκη του ΠΑΟΚ δεν ήταν ένα τυχαίο αποτέλεσμα. Είναι ένα αποτέλεσμα που προήλθε από τη μεθοδική δουλειά ενός μεθοδικού προπονητή και σοβαρών επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.




Ο ΠΑΟΚ έπαιξε για πρώτη φορά στην ιστορία του, επίσημο αγώνα Ιούλη και η τύχη τα έφερε έτσι ώστε να έχει απέναντί του, μία ομάδα με 18 επίσημα παιχνίδια.
Τελικά, ουδείς θα πρέπει να κουβαλάει τις φοβίες του παρελθόντος μαζί του σε αυτόν τον ΠΑΟΚ. Η αγωνιστική ανασφάλεια που παρείχε απλόχερα στο παρελθόν, ανήκει σε αυτό και μόνο αυτό.
Ο Σάντος έβαλε τον Βλάνταν Ίβιτς στον αγώνα και το γεγονός αυτό δημιούργησε μία μουρμούρα. Πολλοί θεωρούσαν πως ο Ίβιτς δεν ήταν έτοιμος. Σίγουρα δεν ήταν έτοιμος, αλλά για να βγάλει εννενηντάλεπτο. Μία ποιοτική ώρα, που έκρινε νικητή, την έπαιξε και μάλιστα με επιτυχία.
Ο ΠΑΟΚ έχοντας σε μεγάλη μέρα Σορλέν – Φωτάκη – Ίβις και Μουσλίμοβιτς, έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι μετά το 10΄και μέχρι να τραυματιστεί ο Βόσνιος, πέτυχε δύο γκολ και έκανε τρεις καθαρές ευκαιρίες. Όλες όσες έκανε στα σοβαρά φιλικά της Ολλανδίας… σχεδόν.
Η Βαλερένγκα, ήταν μία ομάδα που είχε διάθεση να επιτεθεί και για να την κερδίσεις θα έπρεπε να της στερήσεις αυτό το δικαίωμα. Δεχτήκαμε μία φάση και ένα γκολ από στημένο, λόγω ζώνης, κάτι το οποίο ο Σάντος άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, φοβούμενος πως θα επαναληφθεί το λάθος.
Ο ΠΑΟΚ πέρασε στην επόμενη φάση, απλά θα την σφραγίσει την επόμενη εβδομάδα.
Οι παλιοί τα κατάφεραν, οι δύο νέοι που μπήκαν, τα πήγαν εξαιρετικά.
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε χρόνο, ο Σάντος το ίδιο και η ζωή προχωράει.
Σας γράφω από το αεροδρόμιο του Όσλο, όπου το αεροπλάνο έχει μία καθυστέρηση. Μας βλέπω να γυρνάμε πρωί.
ΥΓ Ο Μουσλίμοβιτς, φαίνεται να έχει μία κάκωση στο γόνατο η οποία προήλθε από χτύπημα. Δεν φαίνεται να έχει πειραχτεί ο χιαστός του, ούτε ο μηνίσκος του.
Αύριο θα ξέρουμε σίγουρα τι αν. Αν πάνε όλα όπως τα υπολογίζει το ιατρικό τιμ, ο Μούσλι θα ξεκινήσει άμεσα τις προπονήσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις