Είναι πολύ λίγα τα 4800 εισιτήρια

Από το πρωί της Δευτέρας θα μπορούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να προμηθεύονται τα 4800 εισιτήρια που τους αντιστοιχούν για τον αγώνα ρεβάνς με την Βαλερένγκα. Κατά γενική ομολογία ο αριθμός είναι πολύ μικρός και τα εισιτήρια, αναμένεται να εξαντληθούν σε χρόνο ρεκόρ.

Στην Τούμπα θα βρεθούν και 500 οπαδοί της Βαλερένγκα, όπως ενημέρωσαν επίσημα οι εκπρόσωποι της Νορβηγικής ομάδας. Πάντως το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης, η Τούμπα θα “στενάζει” από τις εκδηλώσεις χιλιάδων φιλάθλων του ΠΑΟΚ που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Θυμίζουμε πως τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν σε αυτή την φάση του Γιουρόπα Λίγκ και κατά συνέπεια οι 21.100 φίλαθλοι που αγόρασαν διαρκείας, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Χάγκεν: Ο ΠΑΟΚ τον πρώτο λόγο

Ο Ερικ Χάγκεν ήταν βασικός και αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας της Νορβηγικής ομάδας στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης που έγινε στο Ούλεβαλ. Μάλιστα σε δηλώσεις του σε Νορβηγικά μέσα ενημέρωσης υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ έχει σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ καθώς είναι καλύτερη ομάδα από την Βαλερένγκα. Ο Χάγκεν είπε ακόμη πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να βελτιώσει αισθητά την απόδοση του και να είναι ακόμη καλύτερος στην έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος. Και με το πέρασμα του χρόνου, μπορεί να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την απόδοση του.

Ο Χάγκεν δεν θα αγωνιστεί στην ρεβάνς της Τούμπας καθώς τραυματίστηκε στο ισχίο. Μάλιστα το δίδυμο Σκούλερουντ – Αντρεσεν που αποτελούν το τεχνικό τήμ της Νορβηγικής ομάδας δεν θα τον χρησιμοποιήσουν στον αγώνα του πρωταθλήματος ανάμεσα στην Βαλερένγκα και την Στρόμς Γκοτσε, εκτός έδρας. Εάν χάσει πάντως η Βαλερένγκα θα μπει σε περιπέτειες στο Νορβηγικό πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος αμυντικός της "Ένγκα", Έρικ Χάγκεν είναι ρεαλιστής όσον αφορά στην υπόθεση πρόκριση. Και στις δηλώσεις του υποστήριξε: “Θεωρώ απίθανο να προκριθούμε, είναι αδύνατο να περάσουμε τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι οι αντίπαλοι μας θα είναι 20 φορές καλύτεροι απ'ότι στο Όσλο" ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του διεθνούς άσου που θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση στο ισχίο.

Ο Χάγκεν πρόσθεσε ακόμη:
Έχω ακούσει πως η έδρα του ΠΑΟΚ είναι μία από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης. Θα υπάρχει μεγάλη πίεση, το έργο μας εκεί θα είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να ήμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Ίσως πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας για να αλλάξουμε τα δεδομένα. Αν και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια”.
Ο παίκτης – μάνατζερ της Βαλερένγκα, ο Μάρτιν Άντρεσεν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Νορβηγικά μέσα ενημέρωσης, ζήτησε να αποκτηθούν δύο αμυντικοί. Εκτός από τον Χάγκεν που είναι τραυματίας και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και ο 28χρονος Αντρέ Μούρι, παραμένει αμφίβολος για τη ρεβάνς της Τούμπας.

* Επίσημη πρόταση δεν έχει κατατεθεί στον ΠΑΟΚ για τον Ματίας Βερόν. Μπορεί στον Ηρακλή να καλοβλέπουν την περίπτωση του Αργεντίνου χάφ που δεν χρησιμοποιείται ως βασικός στον Δικεφαλο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Κυανόλευκων, ωστόσο προς το παρών, καμία Επίσημη πρόταση δεν έχει κατατεθεί στον ΠΑΟΚ. Πάντως ο Βερόν δείχνει προβληματισμένος καθώς δεν χρησιμοποιείται ως βασικός από τον Σάντος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις