Ελεύθερος κι έρχεται ο Βιτόλο













Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες ο Βίκτορ Βιτόλο με σκοπό να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ έχοντας αποκτήσει την ελευθερία του από την Ρασίνγκ Σανταντέρ.

Ο 25χρονος Ισπανός μέσος σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση από πλευράς της Ρασίνγκ Σανταντέρ το μεσημέρι έμεινε και επίσημα ελεύθερος από το δυναμικό της ομάδας.

Μία εξέλιξη στην οποία συνέβαλε τα μέγιστα και η διάθεση του ίδιου του Βιτόλο να χαρίσει ουσιαστικά στην διοίκηση της Ρασίνγκ Σανταντέρ τα χρήματα που είχε να λαμβάνει.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ισπανός μέσος αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στα αγωνιστικά με μία πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στην Τούμπα αυτή περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής με τους Κοντρέρας, Σαβίνι και Αραμπατζή να έκαναν θεραπεία.

Ο Χιλιανός από την χθεσινή πρωινή προπόνηση ταλαιπωρείται εκ νέου από ενοχλήσεις που είχε αισθανθεί για πρώτη φορά στο Ντόορβερθ της Ολλαναδίας με αποτέλεσμα να αποκλειστεί της αποστολής.

Όσο για τον Ιταλό συνεχίζει τις θεραπείες του για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στην γάμπα που είχαν ως αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί στους 22 που είχαν δηλωθεί στην UEFA για τα δύο παιχνίδια με την Βαλερένγκα.

Τέλος το να συμπεριληφθεί ο Αραμπατζής στην αποστολή του πρώτου παιχνιδιού με την ομάδα της Νορβηγίας είναι κάτι που θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή και θα εξαρτηθεί από την εισήγηση του ιατρικού τιμ βάση του αν θα έχει ξεπεράσει την κάκωση που τον ταλαιπωρεί.

Κι όσο για την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν την αυριανή αναχώρηση (28/07, 15:00) με πτήση τσάρτερ για το Όσλο της Νορβηγίας και το πρώτο παιχνίδι με την Βαλερένγκα για τον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League θα γίνει την Τρίτη (09:00) στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις