Βιτόλο: Παρουσίαση την Δευτέρα

Ο Βίκτορ Βιτόλο προπονείται καθημερινά στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής για να μπορέσει πολύ σύντομα να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός μέσος δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Οι εκπρόσωποι της διοίκησης του Δικέφαλου θα παρουσιάσουν επίσημα τον Βιτόλο την ερχόμενη Δευτέρα, σε συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα. Θέλουν να δώσουν έμφαση στην απόκτηση του Ισπανού άσου καθώς ο Βιτόλο αναμένεται να αποτελέσει έναν εκ των βασικών παικτών του ΠΑΟΚ στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο Βιτόλο έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο ενώ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Ο ΜΟΥΣΛΙ
Σε εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις υποβλήθηκε ο Ζλάνταν Μουσλιμοβιτς από τον γιατρό του ΠΑΟΚ Γιάννη Ράλλη. Διαπιστώθηκε πως ο Βόσνιος έχει μια κάκωση στο γόνατο του αριστερού του ποδιού. Πρέπει να ακολουθήσει θεραπεία για τρεις ημέρες και λογικά θα χάσει τον αγώνα ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης με αντίπαλο την Βαλερένγκα.

Το ευχάριστο όμως είναι πως ο Μουσλιμοβιτς γλίτωσε τα χειρότερα καθώς δεν έχει υποστεί θλάση που θα τον άφηνε εκτός δράσης, τουλάχιστον για δέκα ημέρες. Μπορεί λοιπόν, να χάσει την ρεβάνς με την Βαλερένγκα, όμως θα είναι έτοιμος (εφόσον με το καλό προκριθεί ο ΠΑΟΚ) στις δύο επόμενες αναμετρήσεις για το Γιουρόπα Λίγκ. Στις 20 και στις 27 Αυγούστου.

Ο Μουσλίμοβιτς από χθες ακολουθεί θεραπεία για να μπορέσει να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατόν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

ΜΟΛΙΣ 4800 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΡΕΒΑΝΣ
Ελάχιστα είναι τα εισιτήρια που αναλογούν στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με την Βαλερένγκα. Μόλις 4800 εισιτήρια θα διατεθούν και φυσικά αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα. Θυμίζουμε πως είχαν πουληθεί 21.100 διαρκείας σε όλες τις θύρες. Η Βαλερένγκα θα πάρει 1350 εισιτήρια, όμως μόνο 500 οπαδοί της αναμένεται (σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει) να ακολουθήσουν την αποστολή της Νορβηγικής ομάδας στην Θεσσαλονίκη.

Η τιμή του εισιτηρίου για κάθε Νορβηγό φίλαθλο είναι 17 ευρώ. Οι φίλαθλοι της Βαλερένγκα θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης από την θύρα 8 της Τούμπας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις