Το καλύτερο όλων το φετινό…



Μια πρώτη άποψη σε ότι αφορά στο δικό μας Πρωτάθλημα θέλω να δώσω σήμερα. Ενα Πρωτάθλημα κατ’ εμέ, το οποίο έχει όλα τα στοιχεία για να είναι καλύτερο των τελευταίων ετών.

Το γιατί είναι πολύ εύκολο να το δικαιολογήσει κανείς. Ολες, μα όλες οι ομάδες, με την βοήθεια των τηλεοπτικών πακέτων, αποφάσισαν να επενδύσουν στα ρόστερ τους. Αλλωστε, δεν θα μπορούσαν να κάνουν κι’ αλλιώς αφού όποια ομάδα πέσει στην β’ κατηγορία, χάνει από το επόμενο έτος τουλάχιστον 2 εκ. ευρώ.

Αυτή η εξέλιξη βοήθησε πολύ και τους οπαδούς βέβαια. Από τη στιγμή που αποφασίστηκε να δοθούν τέτοια ποσά στις ομάδες από φέτος, οι πρόεδροι, δεν είχαν άλλη επιλογή από το να τα ρίξουν στις ομάδες τους. Κατάλαβαν ότι όλα τα λεφτά είναι η συμμετοχή στην Σούπερ Λίγκα και αντί να τα επενδύσουν… σε μάνατζερ δεξιά κι’ αριστερά και σε μεταγραφές αμφιβόλου ποιότητας για να ‘χαμε να τρώγαμε, ε, συγγνώμη, να ‘χαμε να λέγαμε ήθελα να πω, τα έβαλαν κάτω, ζύγισαν την κατάσταση και τα σπρώχνουν πλέον σε αξιόπιστες επιλογές. Αν δεν την ψάξουν καλά, χαιρέτα μου το πλάτανο. Αν είναι να φέρνεις στην Ελλάδα δηλαδή παίκτες όπως ο Ραούλ Μπράβο (αυτός μου ήρθε πρώτος στο μυαλό…) και να τους χρυσοπληρώνεις, όπως ο Αμορόζο και η βαλίτσα πάει μακριά, καλύτερα να το κλείσεις από τώρα το μαγαζί.

Είσαι υποχρεωμένος με λίγα λόγια ως πρόεδρος ενός σωματείου, να την ψάξεις καλά την όλη υπόθεση και να κρατήσεις πάση θυσία την ομάδα σου στην μεγάλη κατηγορία. Στην άλλη πλευρά, στην β’ κατηγορία, έχει να γίνει του κουτρούλη ο γάμος… Σκεφτείτε τι μάχη θα γίνει για το ποιος θα ανέβει στην Σούπερ Λίγκα και να τσιμπήσει την επόμενη χρονιά το χοντρό το πακέτο. Βάλτε λίγο και στο τραπέζι τα ονόματα των προέδρων των ομάδων της β’ εθνικής και αν δεν την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια,σφυριξτε μου κλέφτικα…

Το πρωτάθλημα μας λοιπόν, λέω ότι θα είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών, αν όχι το καλύτερο όλων των εποχών. Ήδη είδαμε όλες τις ομάδες να ενισχύονται σημαντικά. Κάθε αγώνας θα είναι και μία ξεχωριστή μάχη, κάθε 90λεπτό και μια ιστορία ολόκληρη… Με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη να έχουν επίσης τρομακτική αξία έτσι όπως διαμορφώθηκαν τα οικονομικά από φέτος εκεί.



....για να πάρει η ομαδαρα μας το καλύτερο πρωτάθλημα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις