Χωρίς Κοντρέρας στην Νορβηγία

contreras.jpgΟ προπονητής του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος είδε στην κυριακατική προπόνηση τον Πάμπλο Κοντρέρας να μην συμμετέχει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σημάνει... συναγερμός στο τεχνικό τιμ! Ο Χιλιανός αμυντικός αισθάνθηκε εντονότερες ενοχλήσεις λόγω ερεθισμού στη λαγονοκνημιαία ταινία. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός προπονήσεων για τέσσερις ημέρες.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον ΠΑΟΚ, λίγα 24ωρα πριν η αποστολή αναχωρήσει για την Νορβηγία για την πρώτη αναμέτρηση στο Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Βαλερέγκα. Στην προπόνηση της Κυριακής (26/7), η οποία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα, ο Πάμπλο Κοντρέρας δεν έλαβε μέρος λόγο ενοχλήσεων στο γόνατό του. Το οποίο σημαίνει πως για το επόμενο 4ήμερο θα μείνει εκτός προπονήσεων.

Ο Χιλιανός αμυντικός αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα το οποίο παρουσιάζεται σε δρομείς μεγάλων αποστάσεων και οφείλεται στην συνεχή κίνησης της λαγονοκνημιαίας ταινίας, η οποία ερεθίζεται μέσω της τριβής με το γόνατο. Το πρόβλημα το κουβαλάει από την Ολλανδία και παρουσιάστηκε από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας.

Πιο συγκεκριμένα ο Πάμπλο Κοντρέρας για να μπορέσει να φτάσει σε επίπεδο φυσικής κατάστασης τους υπόλοιπους συμπαίκτες του έκανε πολλά χιλιόμετρα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα. Έτσι λοιπόν ο Φερνάντο Σάντος θα στερηθεί την παρουσία του στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι των «ασπρόμαυρων».

Δεν προπονήθηκε και ο Αραμπατζής

Επίσης ο Νίκος Αραμπατζής δεν προπονήθηκε λόγω μιας κάκωσης στην ποδοκνημικής. Ο Μίρκο Σαβίνι που είναι εκτός της λίστας των 22 παικτών του ΠΑΟΚ για τα δυο πρώτα του ευρωπαϊκά παιχνίδια, ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας.

Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στην Τούμπα (09:00) ενώ αύριο, αναμένεται και η ανακοίνωση της αποστολής, που το μεσημέρι της Τρίτης θ' αναχωρήσει για τη Νορβηγία. Τέλος την Κυριακή (26/7) άνθρωπος του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στο Όσλο για παρακολουθήσει τη Βαλερένγκα σε παιχνίδι για το νορβηγικό πρωτάθλημα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις