Ετοιμάζει Βλάνταν για Βαλερέγνκα

Στο αυριανό (20:00, conn-x TV) παιχνίδι με τη Βαλερέγνκα έχουν όλοι στον ΠΑΟΚ στραμμένη την προσοχή τους. Ο Φερνάντο Σάντος είχε μια έκπληξη στη χθεσινή προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά», αφού χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον Βλάνταν Ίβιτς και όχι τον Λούσιο Φιλομένο. Ο Σέρβος μέσος ήταν από τους άτυχους της προετοιμασίας των Θεσσαλονικέων, αλλά προπονείται εδώ και μία εβδομάδα κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει με σύστημα 4-3-3 τους «ασπρόμαυρους» και επιθυμεί οι παίκτες τους να ελέγξουν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τον ρυθμό του αγώνα, αφήνοντας σε ρόλο κομπάρσου τους Νορβηγούς.

Τα πλάνα του Σάντος

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Χαλκιάς και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, ο Σνάουτσνερ, ο Τσιρίλο, ο Μαλεζάς και ο Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκαρσία, ο Ίβιτς και ο Φωτάκης. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μουσλίμοβιτς, έχοντας στα πλάγια τον Κονσεϊσάο και τον Σορλέν. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Αναστασάκος, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Αμπουμπακάρι, Μπιζέρα, Φιλόμενο και Βερόν. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Κοντρέρας, Σαβίνι, Βιεϊρίνια.

Το σημερινό πρόγραμμα

Διπλή προπόνηση περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Η πρωινή θα είναι κλειστή για τους εκπρόσωπους του Τύπου αλλά και τον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα στη Νορβηγία. Η απογευματινή έχει προγραμματιστεί για τις 20:00 ώρα Ελλάδας, την ώρα που θα διεξαχθεί αύριο το ματς με τη Βαλερέγνκα. Στις 17:00 ώρα Ελλάδας θα μιλήσει ο Φερνάντο Σάντος στα ΜΜΕ.

Βιτόλο: «Σύντομα θα είμαι έτοιμος»

Με τους παίκτες του ΠΑΟΚ που έμειναν στη Θεσσαλονίκη θα προπονείται ο Βίκτορ Βιτόλο. «Είμαι σε καλή κατάσταση. Εκανα προπονήσεις μόνος μου. Θα έρθω στο επιθυμητό επίπεδο πολύ γρήγορα», είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός στους παράγοντες της ομάδας και έδειξε ότι επιθυμεί να βοηθήσει τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις