Ξεκάθαρος στόχος η πρόκριση



Η εκτός έδρας νίκη Επί της Βαλερένγκα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ αύξησε σημαντικά τις ελπίδες του Δικέφαλου για την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Στις δύο αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στις 20 και στις 27 Αυγούστου με τον αντίπαλο που θα γίνει γνωστός την ερχόμενη Παρασκευή, εφόσον ο ΠΑΟΚ περάσει το εμπόδιο των Νορβηγών.



Οι παίκτες του ΠΑΟΚ με απόφαση του Σάντος ξεκουράζονται σήμερα Παρασκευή καθώς η αποστολή ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα κατά την επιστροφή της από την Νορβηγία. Πιο συγκεκριμένα το τσάρτερ της αποστολής τροχοδρόμησε στο αεροδρόμιο του Οσλο στις 0415 τα ξημερώματα της Παρασκευής και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία στις 07:20. Η κούραση ήταν έντονη για τους παίκτες, τόσο για την υπερπροσπάθεια που έκαναν στο παιχνίδι με την Βαλερένγκα όσο και για την ταλαιπωρία που υπέστησαν. Από το πρωί του Σαββάτου οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και θα αρχίσουν την προετοιμασία για τον αγώνα ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Βαλερένγκα στην Τούμπα. Ο στόχος της πρόκρισης είναι πλέον ξεκάθαρος για τον ΠΑΟΚ.

Κονσεισάο: Μετρά περισσότερο η νίκη

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είχε πολύ καλή απόδοση στο πρώτο ματς με τους Νορβηγούς. Και μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, προσφέροντας περισσότερο με την εμπειρία του. Μάλιστα ο Κονσεισάο στις δηλώσεις του τόνισε ότι μετρά περισσότερο η νίκη που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Νορβηγούς που είχαν περισσότερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους. Όπως δήλωσε σχετικά ο Κονσεισάο:
“Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε τον αγώνα και όχι η απόδοση που είχα εγώ ή οι υπόλοιποι παίκτες. Στην συνέχεια, από παιχνίδι σε παιχνίδι θα έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση μας και η ομάδα θα ρολάρει καλύτερα. Αυτό που μετράει όμως τώρα είναι η νίκη που κάναμε, κάτι που όλοι θέλαμε”

Συνεχίζοντας, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ανέφερε τα εξής :
“Ελπίζω να δώσουμε συνέχεια στην παρουσία μας στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ λόγω της ιστορίας του θέλει να έχει μια καλή ευρωπαϊκή πορεία φέτος και όλοι πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να μπορέσουμε να την πραγματοποιήσουμε”

Στην ερώτηση που του τέθηκε, εάν έχει κριθεί η πρόκριση Επί των Νορβηγών ο Κονσεισάο υποστήριξε:
“Όχι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρούμε πως έχει κριθεί ακόμη η πρόκριση, πρέπει να παίξουμε καλά και στην Τούμπα και να πάρουμε την νίκη, τότε θα είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Πρέπει να παραμείνουμε τώρα απόλυτα συγκεντρωμένοι μέχρι τότε και μην νομίσουμε ότι έχουμε ήδη περάσει στην επόμενη φάση”
Ο Σερτζιο Κονσεισάο είναι αποφασισμένος να ενισχύσει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ και στα επόμενα παιχνίδια και με την εμπειρία του να βάλει και αυτός από την πλευρά του ένα μικρό λιθαράκι για μια καλύτερη πορεία της ομάδας στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα.


ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Από το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα διατεθούν στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ τα εισιτήρια του αγώνα ρεβάνς με την Βαλερένγκα στην Τούμπα. Μάλιστα η ΠΑΕ ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων και τις ώρες, κατά τις οποίες θα είναι ανοικτά τα εκδοτήρια του γηπέδου. Η ανώτερη τιμή είναι 80 ευρώ για την θύρα 1 και η κατώτερη είναι 20 ευρώ για την θύρα 4. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009 μέχρι και την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009, θα λειτουργούν τα εκδοτήρια της Τούμπας, για την διάθεση εισιτηρίων του αγώνα εναντίον της Valerenga Fotball για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League. Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων θα είναι το εξής:
Δευτέρα: 10:00 - 17:00
Τρίτη: 10:00 - 17:00
Τετάρτη: 10:00 - 17:00
Πέμπτη: 10:00 - έναρξη του αγώνα.
Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Στην θύρα 1: 80 ευρώ. Στις θύρες 2 και 3: 60 ευρώ. Στις θύρες 5 και 6: 40 ευρώ. Στην θύρα 4: 20 ευρώ. Στις θύρες 7 και 7Α: 25 ευρώ”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις