Ανάρπαστα τα τελευταία 200 εισιτήρια

Θέμα ωρών πρέπει να θεωρείται η πώληση των τελευταίων 200 εισιτηρίων από τα εκδοτήρια της Τούμπας για να καταγραφεί το πρώτο sold out της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Τούμπα. Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης θα ανοίξει το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την Μπουτίκ για να εξυπηρετήσει τους τελευταίους “τυχερούς” φιλάθλους.

Τα 200 εναπομείναντα εισιτήρια αντιστοιχούν στις θύρες 1,2,3 της Τούμπας. Οι επιτελείς της ΠΑΕ πιστεύουν ότι μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης τα εισιτήρια θα εξαντληθούν. Οι φίλαθλοι της Βαλερένγκα θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ρεβάνς από την θύρα 8 του γηπέδου, ενώ οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ έκαναν δεκτό το αίτημα των διοικούντων της Βαλερένγκα για να ανοίξουν εκδοτήριο έξω από την θύρα 8 το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι Νορβηγοί φίλαθλοι προσέλθουν μεμονωμένα στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Το εισιτήριο για τους Νορβηγούς φιλάθλους, κοστίζει 17 ευρώ. Ανάλογη ήταν η τιμή του εισιτηρίου για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που είδαν το ματς στο Ούλεβαλ.

Εξάλλου το πρωί της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα η σύσκεψη της ΟΥΕΦΑ στην οποία θα δώσουν το παρών οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων και φυσικά ο παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ. Οι τελευταίες εργασίες στο γήπεδο της Τούμπας, αναμένεται να ολοκληρωθούν και τυπικά μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, για να είναι όλα έτοιμα, το βράδυ της Πέμπτης για τον αγώνα ρεβάνς. Σε όλες τις θύρες πλέον θα λειτουργούν τα τουρνικέ και με την σωστή χρήση των νέων ηλεκτρονικών μηχανημάτων εισόδου, μπορεί να μειωθεί σε σημαντικό βαθμό ο χρόνος προσέλευσης των φίλων του ΠΑΟΚ στο γήπεδο.

Σε αγωνιστικό επίπεδο οι παίκτες του Δικέφαλου θα προπονηθούν για τελευταία φορά το πρωί της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Ο Σάντος το απόγευμα της Τετάρτης στις 18:00 θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στην Τούμπα ενώ ο Αντερσεν θα μιλήσει στις 20:30. Στις 20:45 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της Βαλερένκα στην Τούμπα.
Ο Σάντος θέλει να παρατάξει την ομάδα του με το ίδιο σύστημα, το 4-2-3-1. Δηλαδή τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, τον Σνάουτσνερ στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Λίνο στο αριστερό. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Τσιρίλο και Μπιζέρα. Στα χάφ θα παίξουν οι Γκαρσία και Φωτάκης και λίγο πιο προωθημένος από τα δύο αμυντικά χάφ ο Βλάνταν Ιβιτς. Δεξιά στα χάφ προορίζεται ο Κονσεισάο και αριστερά ο Σορλέν ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Ηλίας Αναστασάκος. Επιλογές υπάρχουν πολλές για το βασικό σχήμα καθώς και οι Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Βερόν διεκδικούν θέση και αρκετά λεπτά συμμετοχής κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις