Αισιόδοξος ο Αντρέεσεν








Παρά το 2-1 του πρώτου αγώνα στο Οσλο, ο προπονητής της Βαλερένγκα πιστεύει ότι υπάρχουν πιθανότητες να προκριθεί η ομάδα του νικώντας τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα!



"Δεν ήταν καθόλου καλό το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα για την Βαλερένγκα. Ενδεχομένως το γεγονός αυτό να κάνει τον ΠΑΟΚ να μας υποτιμήσει. Αν συμβεί αυτό θα είναι καλό για εμάς", είπε αρχικά ο Μάρτιν Αντρέεσεν.

Αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κυρίως στην αμυντική γραμμή η Βαλερένγκα, ο τεχνικός των νορβηγών, είπε: "Έχουμε όντως μεγάλα προβλήματα κυρίως στην αμυντική γραμμή. Θα αναγκαστούμε να χρησιμοποιήσουμε παίκτες που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ. Ο Χάγκεν έπρεπε ήδη να είναι στο χειρουργικό τραπέζι όμως αποφασίσαμε τελικά να παίξει ένα ακόμη παιχνίδι".

Τι περιμένει όμως ο προπονητής της Βαλερένγκα από το αυριανό παιχνίδι; "Περιμένω τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή της μπάλας και εμάς να προσπαθήσουμε μέσω αντεπιθέσεων να σκοράρουμε δύο φορές. Ακόμη κι αν σκοράρει ο ΠΑΟΚ ο στόχος μας θα είναι ο ίδιος ώστε να στείλουμε το ματς στην παράταση".

Ο Αντρέεσεν δεν ξεχώρισε ιδιαίτερα κάποιους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ: "Πρόκειται γενικά για μία πολύ καλή ομάδα. Φυσικά υπάρχουν κάποιοι πιο γνωστοί ποδοσφαιριστές όμως το σύνολο είναι αυτό που μετράει. Ξέρουμε ότι ο Μουσλίμοβιτς είναι τραυματίας. Πάντως με βάση την εικόνα του πρώτου αγώνα, αν η Βαλερένγκα κάνει μία καλή εμφάνιση μπορεί να τα καταφέρει". οι εικόνες πάνω για το πόσο καλή εμφάνιση πρέπει να κάνει η ρενγκα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις