ΠΑΟΚ: Τάσεις φυγής από Βερόν


Ενοχλημένος από το γεγονός ότι φέτος θα πάρει ελάχιστες ευκαιρίες από τον Φερνάντο Σάντος εμφανίζεται ο Ρικάρντο Ματίας Βερόν. Ο ΠΑΟΚ απέκτησε αρκετούς παίκτες τη μεταγραφική περίοδο για τη μεσαία γραμμή (Φωτάκης, Αμπουμπακαρί, Βιτόλο) και ο Αργεντινός δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού εν όψει της νέας σεζόν. Ο 28χρονος παίκτης βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και μάλιστα είχε αρνηθεί να κάνει προθέρμανση στο ημίχρονο του φιλικού με τη Σπάρτα Ρότερνταμ, κάτι που είχε σχολιαστεί αρνητικά.

Χθες ο Βερόν είχε συνάντηση με τον Έλληνα και τον Ιταλό μάνατζέρ του. Οι τρεις άνδρες συζήτησαν το τι μέλλει γενέσθαι στην υπόθεσή του και ψάχνουν να βρουν έναν τρόπο για να βρεθεί μία λύση. Την ίδια ώρα, ο Ηρακλής φέρεται να έχει βάλει στο «μάτι» τον παίκτη, αφού ξέρει ότι δεν υπολογίζεται από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Όπως αναφέρει η «SportDay», αν ο ΠΑΟΚ τα βρει στο οικονομικό με τον Αργεντινό, τότε θα λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους. Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Βερόν.

Μαγνηγτική αύριο ο «Μούσλι»

Θετικά προχωράει η αποθεραπεία του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ύστερα από τον τραυματισμό που είχε την Πέμπτη στο νικηφόρο (2-1) παιχνίδι στην έδρα της Βαλερένγκα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League. Οι ενοχλήσεις στο γόνατο του Βόσνιου επιθετικού έχουν μειωθεί, το πρήξιμο σιγά σιγά υποχωρεί και στον ΠΑΟΚ αισιοδοξούν ότι ο παίκτης θα επιστρέψει σύντομα στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Αύριο ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί πάλι σε μαγνητική τομογραφία και θα διαπιστωθεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον επαναληπτικό αγώνα με τη νορβηγική ομάδα. Είναι αρκετά πιθανό ο Φερνάντο Σάντος να τον αφήσει εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους (αν και αυτός είναι σίγουρο ότι θα κάνει τα πάντα για να παίξει) και στη συνέχεια θα είναι σε θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες του «Μούσλι».

Σε ό,τι αφορά τον Βίκτορ Βιτόλο, ο Ισπανός προπονήθηκε κανονικά και δείχνει ότι σύντομα θα φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Ο Σάντος προσανατολίζεται να δώσει ευκαιρίες στον πρώην μέσο του Άρη και να δοκιμάσει νέα πράγματα στην ομάδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις