ΠΑΟΚ: Με την συνταγή του «Ούλεβαλ»


Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει…Κάπως έτσι το σκέφτεται ο Φερνάντο Σάντος και αναμένεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που έφερε το «διπλό» την περασμένη Πέμπτη με αντίπαλο την Βαλερένγκα. Το μοναδικό ερωτηματικό αφορά την «κολόνα» της επίθεσης, με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς να παραμένει άγνωστο αν θα προλάβει τελικά τον επαναληπτικό με την νορβηγική ομάδα.

Ο Βόσνιος φορ θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί αν παρουσίασε βελτίωση το πρόβλημα στο γόνατο του και με τη σύμφωνη γνώμη του ιατρικού τιμ, θα αποφασιστεί αν θα πάρει μέρος στον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, ο Αναστασάκος θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης για τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες γραμμές της ομάδας, ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει να δει εκ νέου την επιτυχημένη συνεργασία στον χώρο του κέντρου (από Γκαρσία, Φωτάκη, Ίβιτς, Σορλέν και Κονσεϊσάο), ενώ θα ζητήσει αυξημένη προσοχή στα μετόπισθεν. Επίσης, ανάλογα με την εξέλιξη του ματς, χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν και οι Φιλομένο, Κουτσιανικούλης.

Όλα δείχνουν sold out

Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ Βαλερένγκα – ΠΑΟΚ ανέδειξε νικητή τον «δικέφαλο του βορρά», γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τους φίλους της ομάδας. Κάτι η διαφαινόμενη πρόκριση, κάτι η μεγάλη αγάπη που τρέφουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για την ομάδα τους και το γεγονός ότι πρόκειται για το πρώτο εντός έδρας ματς, προβλέπεται να δημιουργηθεί η γνωστή «καυτή» ατμόσφαιρα στην Τούμπα. Όπως φαίνεται από την αυξημένη ζήτηση των εισιτηρίων, αναμένεται να υπάρξει sold out παρότι βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού! Πάντως, αν αναλογιστούμε ότι έχουν πωληθεί 21.000 διαρκείας, σημαίνει ότι θα βγουν στην αγορά μόλις 4.800 «μαγικά χαρτάκια», που θα βρουν γρήγορα κατόχους.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο γήπεδο θα παραβρεθούν και 300 φίλαθλοι της Βαλερένγκα, οι οποίοι δεν φαίνεται να πτοούνται από την κάκιστη πορεία και τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας. Ενδεικτικό είναι ότι η νορβηγική ομάδα γνώρισε την έκτη σερί ήττα της, μια και δέχτηκε τρία γκολ από την Στρόμσγκοντσετ στην 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νορβηγίας.

Σήμερα η παρουσίαση του Βιτόλο

Η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ πέρασε από χίλια κύματα, αλλά τελικά πραγματοποιήθηκε και το σίριαλ είχε «happy end» για τον «δικέφαλο του Βορρά». Ο λόγος φυσικά για τον Βίκτορ Βιτόλο που μπορεί να προπονείται με την «ασπρόμαυρη» φανέλα από την Τετάρτη, αλλά σήμερα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει το τελευταίο μεταγραφικό της απόκτημα στον Τύπο, στις 12 το μεσημέρι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις