Κοντράρουν Π.Α.Ο.Κ.



Κοντράρουν οι πετάμενοι, το αίτημα του Π.Α.Ο.Κ. δια μέσου του Β. Γκαγκάτση το οποίο ήταν φυσιολόγικότατο να αρχίσει το πρώταθλημα 30/8 και όχι 22/8-23/8



Είναι αδιάνοητο αυτό που συμβαίνει γιατί η ομάδα μας παίζει κρίσιμο αγώνα με Χερενφείν στις 20/8 αναγκάζεται κάπακι να παει Άθήνα να παίξει δύσκολη πρέμιερα με Πάνιωνιο στις 23/8 και κάπακι να ταξίδεψει για Ολλανδία όπου την Πέμπτη 27/8 θα έχουμε κρίσιμο επαναλήπτικο με την σύγκεκριμένη ομάδα.

Όσο και να προσπαθεί πάντως ο κ. Πηλάβιος δεν θα τα καταφέρει και η ομάδα μας θα αποδείξει αλλά και ο λαός της πόσο συστρατεύμενοι είμαστε γύρω από την ιδέα των 4 γράμματών.

Άλλωστε ετοιμάζεται κατάληψη και στην Ν. Σμύρνη αλλά και στην Ολλάνδία όπου θα κατακλύστει από χιλιάδες ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ !!!

Οριστικά και αμετάκλητα λοιπόν, η έναρξη της Σούπερ Λίγκας θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 22-23 Αυγούστου, μετά από την απόφαση της εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΠΟ. Ετσι το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί στις 23 (Κυριακή) του μήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ΝΤΡΟΠΗΣ της ΕΠΟ:

«Η εκτελεστική Γραμματεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα με θέμα την έναρξη του πρωταθλήματος Super League 2009-2010. Η απόφαση που ελήφθη είναι σύμφωνη με τη θέση που είχε διατυπώσει και ανακοινώσει η ΕΠΟ από τις 17/7/2009 και η οποία επαναβεβαιώθηκε στις 4/8/2009, κατόπιν των σχετικών εγγράφων της Super League, δηλαδή να τηρηθεί το αρχικό αγωνιστικό πρόγραμμα, με ημερομηνία έναρξης 22-23 Αυγούστου 2009».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις