Έτοιμοι για την νίκη – πρόκριση

Δύο εικοσιτετράωρα απέμειναν για την έναρξη του αγώνα ρεβάνς της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Βαλερένγκα και οι παίκτες του Δικέφαλου δείχνουν πως είναι σε εγρήγορση για να διεκδικήσουν την δεύτερη σερί νίκη τους. Ο Σάντος επαναλαμβάνει συνεχώς τις δύο τελευταίες ημέρες στους παίκτες τα ίδια λόγια: “Τίποτα δεν τελείωσε για την πρόκριση. Πρέπει να ήμαστε αποφασισμένοι και να διεκδικήσουμε μόνο την νίκη. Να μην υποτιμήσουμε τους Νορβηγούς”.

Ο Σάντος αποφάσισε να πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής το πρωί της Τετάρτης και το απόγευμα της ίδιας ημέρας να αποσυρθεί η ομάδα σε ξενοδοχείο. Ο Σάντος το απόγευμα της Τετάρτης στις 18:00 θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στην Τούμπα και θα μιλήσει αναλυτικά για τον αγώνα ρεβάνς με την Βαλερένγκα. Παίκτες και προπονητής του ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι για την νίκη πρόκριση και θέλουν να συνδυάσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα με μία καλή εμφάνιση που θα ικανοποιήσει τους φιλάθλους που αναμένεται να γεμίσουν ασφυκτικά την Τούμπα.

Στις 19:15 θα ανοίξουν οι θύρες στην Τούμπα
Η προσέλευση χιλιάδων φιλάθλων του ΠΑΟΚ αύριο το απόγευμα στην Τούμπα δικαιολογημένα προκαλεί ευχάριστο “πονοκέφαλο” στους διοικούντες της ομάδας. Μάλιστα επειδή τοποθετήθηκαν και νέα τουρνικέ στις θύρες 7 και 8 και για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, είναι καλό να προσέρθουν νωρίς οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ οι θύρες θα ανοίξουν στις 19:15. Δυόμισι ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση της αναφέρει:
“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενόψει του κρίσιμου ευρωπαϊκού αγώνα της Πέμπτης, εναντίον της Βαλερένγκα, που παράλληλα είναι και ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της σεζόν, θα ήθελε να προβεί στις παρακάτω διευκρινίσεις:
1) Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, οι θύρες όλου του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:15. Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα, προκειμένου ν' αποφευχθεί ο συνωστισμός.
2) Υπενθυμίζεται ότι για τους αγώνες υπό την αιγίδα της UEFA δεν ισχύει καμία κάρτα ελευθέρας εισόδου, όπως επίσης απαγορεύεται και η δωρεάν είσοδος στα παιδιά ακόμα και κάτω των 12 ετών.
3) Παρακαλούνται όλοι οι φίλαθλοι να μην κάθονται στα διαζώματα και τους διαδρόμους, και να τηρούν αυστηρά τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους”.

Το μεσημέρι της Τετάρτης έρχεται η αποστολή της Βαλερένγκα

Με πτήση τσάρτερ αναμένεται το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή της Βαλερένγκα στην Θεσσαλονίκη ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 20:45 οι παίκτες της Νορβηγικής ομάδας θα προπονηθούν στην Τούμπα. Χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε στην δημοσιότητα το πρόγραμμα των προπονήσεων και των συνεντεύξεων τύπου των δύο προπονητών, για την παραμονή του αγώνα ρεβάνς της Τούμπας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:
“Το πρόγραμμα των προπονήσεων ΠΑΟΚ και Βαλερένγκα καθώς και των συνεντεύξεων τύπου των προπονητών έχει ως εξής:
09:00 - Προπόνηση ΠΑΟΚ (Σουρωτή) 18:00 – Φερνάντο Σάντος συνέντευξη τύπου (αίθουσα συνεντεύξεων τύπου 2ου ορόφου)
20:30 – Μάρτιν Αντρεσεν συνέντευξη τύπου (αίθουσα συνεντεύξεων τύπου 2ου ορόφου)
20:45 - Προπόνηση Βαλερένγκα ( γήπεδο Τούμπας – ανοιχτή η προπόνηση για 15 λεπτά στους εκπροσώπους του τύπου)”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις