Το τελικό τεστ με τον Εργοτέλη (21:45)


Το τελικό τεστ οκτώ μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Χέρενφεν θα δώσει απόψε ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο του και μπροστά στο δικό του κοινό, απέναντι στον Εργοτέλη, του Νίκου Καραγεωργίου. Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 21.45 και θα μεταδοθεί από το Novasports τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά από το Αθλητικό Metropolis.
Τεστ από κάθε πλευρά για τον ΠΑΟΚ, έστω και χωρίς όλο το διαθέσιμο υλικό, αφού οι Χαλκιάς, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου θα λείψουν με τις εθνικές ομάδες Ανδρών και Ελπίδων αντίστοιχα.
Ο Φερνάντο Σάντος θα κάνει τις διορθωτικές κινήσεις του για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας και την αγωνιστικότητα της, ενώ είναι βέβαιο πως θα δώσει χρόνο συμμετοχής και στους Βιτόλο και Βιεϊρίνια, ίσως μάλιστα και για λίγο στον Μίρκο Σαβίνι, που βρίσκεται κι αυτός στην 22άδα της ομάδας που δηλώθηκε στην ΟΥΕΦΑ.
Το τεστ αυτό θα φανεί χρήσιμο για την διαπίστωση της ανταγωνιστικότητας που χρειάζεται η ομάδα και την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων.

Δοκιμές ο Σάντος

Από προχθές ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε τις δικές του δοκιμές στην επίθεση, αλλά και στην μεσαία γραμμή, θέλοντας να τονώσει την ταχύτητα αλλά και την τελική προσπάθεια. Αυτό θέλει να δει απόψε στο παιχνίδι κατά του Εργοτέλη, ώστε να κινηθεί πάνω σε τι άξονες θα κινηθεί η ομάδα. Στο σημερινό φιλικό, ο κ. Σάντος θα κάνει τις δικές του επισημάνσεις για την επιθετική δυστοκία που παρατηρήθηκε στο παιχνίδι με την Βαλερένγκα και θα δει τους εναλλακτικούς τρόπους που έχει η ομάδα για την γραμμή κρούσης. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει με τον Λούσιο Φιλομένο στην αιχμή της επίθεσης, ενώ ενδέχεται να κάνει και άλλες αλλαγές στον βασικό κορμό για να δει πράγματα που θέλει ο ίδιος και ως τώρα δεν είδε.
Το αποψινό παιχνίδι θα παρακολουθήσουν οι φίλοι της ομάδας αν και η ώρα έναρξης δεν είναι η ιδανική. Ωστόσο αυτή η ώρα προτιμήθηκε και για λόγους θερμοκρασίας, αλλά και γιατί νωρίτερα αγωνίζεται η εθνική ποδοσφαίρου των Ανδρών στην Πολωνία με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση.

Απών ο… πρωταγωνιστής

Το αποψινό φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Ηρακλείου θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της μεταγραφής του Βασίλη Κουτσιανικούλη από τον Εργοτέλη στον ΠΑΟΚ. Τα έσοδα από τα εισιτήρια, αλλά και το ποσό από τα τηλεοπτικά δικαιώματα (τα διατηρεί η Nova), θα δοθούν στην κρητική ΠΑΕ. Έτσι, ο κόσμος του Δικεφάλου έχει έναν επιπρόσθετο λόγο για να πάει το βράδυ στην Τούμπα και να ενισχύσει ουσιαστικά και υλικά την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, στη μεγάλη μεταγραφική κίνηση που έκανε με την απόκτηση του «Κούτσια». Βεβαίως ο τελευταίας, που είναι και ο… πρωταγωνιστής της όλης υπόθεσης θα είναι αναγκαστικά απών σήμερα, λόγω των υποχρεώσεων που έχει με την Εθνική Ελπίδων. Ο Κουτσιανικούλης, όπως και ο Θανάσης Παπάζογλου, αναμένεται να αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με αντίπαλο τη Σλοβακία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις