Φορτσάρει ο Μουσλίμοβιτς


Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ανεβάζει σιγά-σιγά ρυθμούς και θέτει υποψηφιότητα για την πρώτη αναμέτρηση με τη Χερενφεϊν, την Πέμπτη (20/8) για τα πλέι οφ του Europa League.

Οι πόνοι, βέβαια, στο γόνατο δεν έχουν αφήσει εντελώς τον Βόσνιο φορ, αλλά οι πιθανότητες τη Δευτέρα να μπει κανονικά στο πρόγραμμα και να τεθεί στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος, δεν είναι λίγες. Αντίθετα, από την Παρασκευή κιόλας, αναμένεται να είναι έτοιμος ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο οποίος ανέβασε ρυθμούς χωρίς να έχει ενοχλήσεις.

Οσον αφορά τον Γιώργο Φωτάκη, έκανε θεραπεία και ξεκινά χαλαρό τρέξιμο εντός των ημερών. Θεραπεία ακολούθησε και ο Πάμπλο Κοντρέρας, ενώ επανέρχονται Χαλκιάς, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου.

Χάνει την Χέρενφεϊν ο Μπιζέρα

Ο Τζόε Μπιζέρα ένιωσε τράβηγμα στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού, κάτι που θα του στερήσει τη συμμετοχή στον ευρωπαϊκό αγώνα του Δικεφάλου την Πέμπτη κόντρα στους Ολλανδούς. Την Παρασκευή θα υποβληθεί σε υπέρηχο, ο οποίος θα δείξει το ακριβές μέγεθος της ζημιάς που έχει πάθει ο 29χρονος στόπερ.

Ανακοινώθηκαν οι εκδρομές

Ανακοινώθηκαν οι περισσότερες εκδρομές για την Ολλανδία. Η ΘΥΡΑ 4 και ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νεάπολης, ανακοίνωσαν οδικές, αλλά και αεροπορικές (225-560 ευρώ). Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Σταυρούπολης για οδική εκδρομή, ενώ από την Παρασκευή αναμένεται να γίνουν γνωστές οι εκδρομές του ΠΑΟΚ Τράβελ.

Χορηγία Μυρτώ-Μαλαματίνα

Η ρετσίνα Μυρτώ Μαλαματίνα, θα είναι πάλι χορηγός του ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η εταιρία βρίσκεται και πάλι δίπλα στην ομάδα του ΠΑΟΚ στηρίζοντας την προσπάθεια για διάκριση και επιτυχίες. Η οινοποιία «ΜΥΡΤΩ Ε. ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΑΒΕΕ» θεωρώντας την περσινή χρονιά επιτυχημένη τόσο στους επιχειρηματικούς της στόχους όσο και στους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας, αποδεικνύει έμπρακτα την υποστήριξή της στον ΠΑΟΚ και φυσικά στους φιλάθλους του, υποστηρίζοντας και φέτος την ποδοσφαιρική ομάδα».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις