Γκαρσία: «Η καρδιά μου χτυπά για τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Ξεδιάλυνε την κατάσταση με την υπόθεση παραμονής του ο Πάμπλο Γκαρσία, λέγοντας ότι επιθυμεί να παραμείνει στον «δικέφαλο του βορρά». Τις τελευταίες ημέρες ακουγόταν και γραφόταν έντονα ότι η Ανκαραγκουτσού ίσως είναι η επόμενη ομάδα του Ουρουγουανού μέσου, ωστόσο με δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά», ο σκληροτράχηλος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται για τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Παρότι υπήρξαν διαψεύσεις τόσο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και από την αντίστοιχη της Ανκαραγκουτσού σχετικά με το ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας για την απόκτηση του Γκαρσία, υπήρξαν μάνατζερ που υποστήριζαν ότι λειτουργούν για την υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Από τον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν ότι το όλο θέμα ανήκει «στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας» και ότι δημιουργήθηκε από μάνατζερ που έχουν ως σκοπό να αποπροσανατολίσουν την ομάδα του ΠΑΟΚ. Θέση επί του θέματος πήρε και ο Πάμπλο Γκαρσία υποστηρίζοντας ότι δεν σκέφτεται κάτι άλλο από την ομάδα την οποία αγωνίζεται. «Εγώ θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά για την ομάδα και τον κόσμο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός.


Χωρίς προβλήματα η προπόνηση

Μια προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, που περιείχε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής. Μετά από επιθυμία του προπονητή, στην προπόνηση συμμετείχαν οι Καρασαλίδης - Αποστολόπουλος της ομάδας Νέων, που θα βρίσκονται μάλιστα και στην αποστολή του αυριανού φιλικού αγώνα εναντίον του Εργοτέλη.
Ατομικά προπονήθηκαν οι Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς και Αραμπατζής, ενώ απουσιάζουν οι διεθνείς Χαλκιάς, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου.

Περί μεταγραφής…

Μετά το πρώτο παιχνίδι με τη Χέρενφεν για τον τελευταίο προκριματικό γύρο του Europa League θα φανεί αν ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή. Οι διοικούντες κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους και θεωρείται ότι έχουν έτοιμες λύσεις, αν χρειαστεί να ενισχυθεί περαιτέρω το υπάρχον ρόστερ. Σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής θα παίξει το αποτέλεσμα του πρώτου ματς.

Η «πρώτη» των τριών

Την πρώτη τους εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσουν απόψε ο Βίκτορ Βιτόλο, ο Μίρκο Σαβίνι και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια (τον οποίο αγόρασε η ομάδα) απόψε (21:45, Novasports 1) κόντρα στον Εργοτέλη. Ο λόγος για τον οποίο γίνεται το σημερινό φιλικό είναι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, αλλά ο νεαρός μέσος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων. Εν τω μεταξύ τη θέση κάτω από τα δοκάρια, απόντος του Κώστα Χαλκιά, θα πάρει ο Ντάριο Κρέσιτς.
Να σημειωθεί οι εισπράξεις από το φιλικό θα πάνε στους Κρητικούς, αφού ήταν μέρος της συμφωνίας για την μεταγραφή του Κουτσιανικούλη. Ο Φερνάντο Σάντος, εκτός των διεθνών Χαλκιά, Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ και Αραμπατζή.

* Το πρώτο παιχνίδι με τη Χέρενφεν θα γίνει τη μεθεπόμενη Πέμπτη στην Τούμπα και θα αρχίσει στις 20:00, ενώ ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί στις 27 Αυγούστου και αρχίσει στις 19:45 ώρα Ελλάδας (δεν αποκλείεται να μεταδοθεί από το Conn-x TV).

* Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε 1.000 εισιτήρια από την ΠΑΕ Πανιώνιος για το παιχνίδι της πρεμιέρας στη Νέα Σμύρνη, αλλά οι «κυανέρυθροι» απάντησαν αρνητικά στο αίτημα του «Δικεφάλου».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις