Ήρθαν για Γκαρσία


Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χτες το απόγευμα ο τεχνικός διευθυντής της Άνκαραγκουτσού και σήμερα αναμένεται να καταθέσει την τελική προσφορά της Τουρκικής ομάδας για τον Πάμπλο Γκαρσία. Η πρόταση στον Ουρουγουανό φέρεται ότι είναι διετές συμβόλαιο έναντι 600.000 ευρώ ετησίως.
Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι διαπραγματεύσεις των παραγόντων της Άνκαραγκουτσού με τον ατζέντη του Πάμπλο Γκαρσία. Οι Τούρκοι φαίνεται να προσφέρουν μια καλή οικονομική πρόταση στον μέσο του ΠΑΟΚ ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμα η χρυσή τομή με τον μάνατζερ του παίκτη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά οι Τούρκοι θεωρούσαν ότι μπορούν να κλείσουν άμεσα τον παίκτη ωστόσο η υπόθεση φαίνεται κάπου να ...κόλλησε στο οικονομικό μέρος και έκτοτε δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή.

Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες του «δικέφαλου του Βορρά τηρούν στάση αναμονής πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα ωστόσο αν μέχρι σήμερα οι Τούρκοι δεν κάνουν μια ξεκάθαρη κρούση που θα ικανοποιεί τους άμεσα εμπλεκόμενους , τότε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα απαγορεύσουν οποιαδήποτε άλλη ενασχόληση των Τούρκων με τον παίκτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις