ΠΑΟΚ: Ανοιχτό του Γκαρσία



Πρόταση από την Ανκαραγκουτσού για την παραχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία περιμένουν στον ΠΑΟΚ. Οι διοικούντες εμφανίζονται διατεθειμένοι να εξετάσουν την προσφορά της τουρκικής ομάδας, η οποία αναμένεται σύντομα να κινηθεί για να κάνει τον Ουρουγουανό μέσο δικό της. Άλλωστε, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Ζαγοράκης, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι «όλοι πωλούνται, αρκεί η συναλλαγή να είναι προς το αγωνιστικό και οικονομικό όφελος της ομάδας».

Οι «ασπρόμαυροι» θεωρούν ότι στη θέση του Γκαρσία υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές και θα εξοικονομηθούν πολλά χρήματα για την αγορά ενός ποιοτικού ποδοσφαιριστή (είτε επιτελικού μέσου είτε επιθετικού). Από την πλευρά του, ο παίκτης δεν θέλει να σχολιάσει τα όσα ακούγονται και αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες εβδομάδες πριν απόκτηθεί από τον ΠΑΟΚ, τουρκική ομάδα του κατέθεσε πρόταση με ετήσιες αποδοχές 1 εκατ. ευρώ. Παρότι η προσφορά ήταν συμφέρουσα, ο Γκαρσία δεν την δέχτηκε, αφού ήθελε η οικογένειά του να ζήσει σε μια καλύτερη χώρα.

Προς Μπεσίκτας ο Μπαστούρκ

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Γιλντιράι Μπαστούρκ βρίσκεται η Μπεσίκτας. Ο πρόεδρος των «μαύρων αετών», Γιλντιρίμ Ντεμιρέρεν, βρίσκεται στη Γερμανία και διαπραγματεύεται με τη Στουτγκάρδη και τον παίκτη τη μεταγραφή. Στις περισσότερες ιστοσελίδες του γερμανικού Τύπου γίνονταν λόγος για καταρχήν συμφωνία των τριών πλευρών, ώστε ο 31 ετών παίκτης να επιστρέψει στην πατρίδα του. «Είμαστε κοντά σε συμφωνία και πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε τη μεταγραφή του Μπαστούρκ», τόνισε ο κ. Ντεμιρέρεν.

Δηλώνει τη λίστα στην UEFA

Τη λίστα με τους παίκτες που απαρτίζουν την 22άδα του ΠΑΟΚ στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Europa League με τη Χέρενφεϊν θα ανακοινώσει η ΠΑΕ και θα δηλώσει στην UEFA. Ο Φερνάντο Σάντος θα προσθέσει τα ονόματα του Βιεϊρίνια και του Βιτόλο. Να σημειωθεί ότι η λίστα μπορεί να είναι 25 ατόμων, διαχωρίζεται όμως σε δύο γκρουπ. Το πρώτο είναι των 17 επαγγελματιών και το δεύτερο των τεσσάρων παικτών που προέρχονται από την ακαδημία κάθε ομάδας (σ.σ.: Μαλεζάς και Κουτζαβασίλης) και άλλων τεσσάρων που έχουν θητεία τριών ετών σε ομάδα της οικείας ομοσπονδίας (σ.σ.: Χαλκιάς, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου).

• Μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου αναμένεται να παραθέσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θόδωρος Ζαγοράκης, της πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις