Επιμένει για Μπαστούρκ


Οι άνθρωποι του δικέφαλου του Βορρά» δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Τούρκου μέσου της Στουτγκάρδης Γιλντιράι Μπαστούρκ. Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται τις επόμενες ημέρες οι Τούρκοι της Άνκαραγκουτσού για να καταθέσουν επίσημη πρόταση για τον Πάμπλο Γκαρσία. Ιταλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τον μεσοεπιθετικό της Λάτσιο Ρομπέρτο Μπαρόνιο.

Συνεχίζουν την μεταγραφική αναζήτηση οι «ασπρόμαυροι» και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας SportDay παραμένει το ενδιαφέρον για τον 31χρονο Γιλντιράι Μπαστούρκ. Μπορεί οι απαιτήσεις του παίκτη να είναι υψηλές αφού κυμαίνονται κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ ωστόσο ο Φερνάντο Σάντος και οι συνεργάτες του αναγνωρίζουν ότι με την προσθήκη του, η μεσαία γραμμή της ομάδας θα έχει μεγαλύτερη ποιότητα.

Στον αντίποδα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΞΕΔΡΑ οι ιθύνοντες της Άνκαραγκουτσού αναμένεται να ταξιδέψουν και πάλι στην Θεσσαλονίκη για χάρη του Πάμλο Γκαρσία και να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ουρουγουανού. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής του Τούρκικού συλλόγου Χικμέτ Καραμάν διαμήνυσε ότι θα αποχωρήσει σε περίπτωση που δεν αποκτηθεί ο Γκαρσία.

Τέλος, χτεσινά δημοσιεύματα από την Ιταλία ανέφεραν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον μεσοεπιθετικό της Λάτσιο Ρομπέρτο Μπαρόνιο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις