Νωρίς η προπόνηση




Με το που μπαίνει η εβδομάδα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα είναι και πάλι στις επάλξεις. Νωρίς την Δευτέρα η πρώτη προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, στις 9.00, με τον Φερνάντο Σάντος να μην έχει κάποια στελέχη στην διάθεση του.

Οι παίκτες είχαν ρεπό σήμερα Κυριακή και μάλιστα, κάποιοι από αυτούς δεν θα δώσουν το παρών» στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας.
Με τις εθνικές τους ομάδες θα είναι τρεις παίκτες…

Συγκεκριμένα, ο Κώστας ο Χαλκιάς θα είναι με την Εθνική ομάδα στην Πολωνία για το φιλικό της επόμενης Τετάρτης ενώ ο Θανάσης ο Παπάζογλου και ο Βασίλης ο Κουτσιανικούλης θα είναι με την Εθνική Ελπίδων.
Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ο Πάμπλο Κοντρέρας ακολουθεί θεραπεία, το ίδιο και ο Νίκος ο Αραμπατζής. Με τον Μίρκο Σαβίνι πάντως να μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Το προγραμματισμένο φιλικό της Τετάρτης, με αντίπαλο τον Εργοτέλη, θα διεξαχθεί στις 21.45 στην Τούμπα, με τον Πορτογάλο τεχνικού του Δικεφάλου να χρησιμοποιεί εκεί αρκετούς παίκτες. Ένα φιλικό το οποίο είναι στο πρόγραμμα λόγω τη μεταγραφής του Βασίλη Κουτσιανικούλη στον ΠΑΟΚ…

*** Το πρωί της Δευτέρας ο Φερνάντο Σάντος θα παραδώσει στον Ζήση Βρύζα την λίστα των 22 παικτών που θα κατατεθεί στην ΟΥΕΦΑ για τα παιχνίδια με την Χέρενφεεν για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι μέσα ο Βιειρίνια και ο Βιτόλο, ίσως και ο Κοντρέρας… Η περίπτωση να μπει και ο Μίρκο Σαβίνι στη λίστα έχει λίγες πιθανότητες…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις