Χωρίς κόσμο στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ


Χωρίς τον κόσμο του θα παίξει στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα του εφετινού πρωταθλήματος απέναντι στον Πανιώνιο. Ορίστηκαν οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων του Δικέφαλου του βορρά κόντρα στη Χέρενφεϊν για το Europa League. Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τα «Νούφαρα», την Τετάρτη (12/8) ανακοινώνονται οι εκδρομές για Ολλανδία.

Δεν δίνει εισιτήρια οι Πανιώνιος

Δίχως τη μεγάλη του δύναμη θα παραταχτεί στην πλατεία (23 Αυγούστου) ο ΠΑΟΚ. Στην πρεμιέρα της εφετινής Σούπερ Λίγκας , οι Θεσσαλονικείς δεν θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους, μιας και οι Κυανέρυθροι αρνήθηκαν να δώσουν στον Δικέφαλο του βορρά εισιτήρια. Αγνωστοι είναι οι λόγοι που οι Πάνθηρες κράτησαν τη στάση αυτή.

Οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων με Χέρενφεϊν

Μετά από επαφές με τη Χέρενφεϊν, ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τους Ολλανδούς για την ώρα διεξαγωγής των μεταξύ τους αγώνων. Το πρώτο ματς στην Τούμπα θα γίνει την Πέμπτη (20/8) στις 20:00, ενώ η δεύτερη αναμέτρηση στις 19:45 ώρα Ελλάδας.

Τα εισιτήρια για τα ματς του Europa League

Μόλις 5.000 εισιτήρια αναμένεται να βγουν την ερχόμενη εβδομάδα στα εκδοτήρια για τον αγώνα της Τούμπας με τη Χέρενφεϊν. Οσα ακριβώς διατέθηκαν και για το ματς με τη Βαλερένγκα. Αναφορικά με την αναμέτρηση της Ολλανδίας, τα Νούφαρα μπορούν να δώσουν 1.2000 εισιτήρια στους Θεσσαλονικείς, αρισθμός που σαφώς και δεν επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών της ελληνικής ομάδας.

Εκδρομές για Ολλανδία

Την Τετάρτη (12/8) θα είναι σε θέση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ανακοινώσει τις εκδρομές που θα γίνουν για Ολλανδία, μιας και μέχρι στιγμής δεν έχουν διευθετηθεί όλες οι λεπτομέρειες για τη μεταφορά του κόσμου στο Χέρενφεϊν. Εκτός του ΠΑΟΚ Τράβελ, ταξίδι για Ολλανδία θα διοργανώσουν και οι οργανωμένοι οπαδοί των Θεσσαλονικέων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις