Μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης…

Αυτοί είναι οι στίχοι γνωστού άσματος, που στην περίπτωση του Πάμπλο Γκαρσία ταιριάζουν «γάντι». Καμία πρόταση δεν έφτασε από την άλλη πλευρά του Αιγαίου και συγκεκριμένα από την Ανκαραγκουτσού και έτσι, ο αγαπημένος της εξέδρας του ΠΑΟΚ θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης, τουλάχιστον και για αυτήν τη σεζόν.

Στον Τύπο μπορεί να προέκυψαν πολλά δημοσιεύματα για πού έφερναν τον Γκαρσία στους Τούρκους, αλλά η διοίκηση του ΠΑΟΚ έμεινε εντελώς αποστασιοποιημένη από την όλη υπόθεση. Η υπόθεση μπερδεύεται πιο πολύ, από τη στιγμή που μάνατζερ που δούλευε για λογαριασμό της Ανκαραγκουτσού, είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Η υπόθεση εμπεριείχε αρκετό μυστήριο, από τη στιγμή που ο μάνατζερ Χαμίντ Μοχάμεντ, επιβεβαίωσε μιλώντας στη «Εξέδρα», την εμπλοκή του στην υπόθεση για λογαριασμό της Ανκαραγκουτσού, αλλά όχι και την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη. «Είμαι ο διαμεσολαβητής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ανκαραγκουτσού και αυτήν τη στιγμή οι δύο ομάδες είναι στη φάση των συζητήσεων για τη μεταγραφή του παίκτη. Μόλις καταλήξουν στην οικονομική αποζημίωση οι δύο πλευρές, τότε θα υπάρξει και συμφωνία με τον παίκτη. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί στην Τουρκία και ούτε το οικονομικό φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα για τον ίδιο», ισχυρίστηκε ο εκπρόσωπος των Τούρκων και έδωσε τη δική του εκδοχή για το θέμα.

Ομως, στα γραφεία της ΠΑΕ δεν έχει φτάσει καμία πρόταση για τον παίκτη και αυτό που δημιούργησε στους ανθρώπους της, είναι απλά εκνευρισμός για τα δημοσιεύματα. Κυρίως γιατί διαταράσσουν την ηρεμία του Ουρουγουανού.
[Προσθήκη στο Delicious] [Προσθήκη στο Digg] [Προσθήκη στο Buzz] [Προσθήκη στο Cull] [Προσθήκη στο Facebook] [Προσθήκη στο Bobit]

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις