Θρίλερ για την... στέγη ΑΕΚ και ΠΑΟΚ


Πριν δύο εβδομάδα το... θρίλερ αφορούσε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Τώρα το θέμα έχει να κάνει με τους εκπροσώπους μας στο Europa League. Τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων Βασλούι-ΑΕΚ και Χέρενφεν-ΠΑΟΚ για τα προκριματικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης εξελίσσονται σε ένα μίνι θρίλερ που λογικά θα έχει κατάληξη το αργότερο μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.


Ο ΟΤΕ προσπαθεί να πάρει και να ανακοινώσει "πακέτο" τα δύο παιχνίδια (για το Conn-X TV Sport) και οι άνθρωποι του είναι αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουν. Απ' την άλλη πληροφορίες θέλουν στην ιστορία να έχουν εμπλακεί και να ενδιαφέρονται η Nova και η ΕΡΤ. Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν πως το μεν Βασλούι-ΑΕΚ το πουλάει εταιρία τηλεοπτικών δικαιωμάτων και το δε Χέρενφεν-ΠΑΟΚ ο ολλανδικός σύλλλογος. Σε κάθε περίπτωση μπορεί και σήμερα να υπάρξουν νεότερα.

Τηλεθέαση Πολωνίας-Ελλάδας

Το φιλικό Πολωνίας-Ελλάδας που μετέδωσε το MEGA είδαν ως και περίπου 900.000 "ζευγάρια μάτια" με αντίστοιχη μέγιστη τηλεθέαση 9.2% και 36.5%.

Ευρωλίγκα και στο διαδίκτυο...

Τα δικαιώματα μετάδοσης όλων των αγώνων της Ευρωμπάσκετ που θα γίνει 7 με 20 Σεπτεμβρίου στην Πολωνία απέκτησε ο ΣΚΑΙ, όχι όμως για την τηλεόραση, αλλά για το διαδίκυτο. Τους αγώνες θα μεταδώσει το skai.gr.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις