Σάντος τριετίας


Με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του θα πορευτεί ο ΠΑΟΚ την επόμενη τριετία. Ο Πορτογάλος τεχνικός, συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ομάδας Θοδωρή Ζαγοράκη και τον τον τεχνικό διευθυντή, Ζήση Βρύζα και αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους ως το 2012. Πλήρης επιβεβαίωση του gazzetta.gr και του Απόστολου Παγώνη που είχε αποκαλύψει το θέμα από τις 31 Ιουλίου. Οι τρεις άνδρες εκτός από το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας του Σάντος συζήτησαν για αρκετά θέματα που αφορούν κυρίως την οργάνωση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Πορτογάλο προπονητή και απομένει πλέον μόνο το τυπικό μέρος.

Επέστρεψαν Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, πρόβλημα με Σορλέν

Εν το μεταξύ μια προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας που περιείχε ασκήσεις τακτικής και τεχνικής. Επέστρεψαν οι Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου από την Εθνική Ελπίδων. Ο Μουσλίμοβιτς με τον Αραμπατζή ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκαναν οι Κοντρέρας, Φωτάκης, Μπιζέρα. Ο τελευταίος υπεβλήθη σε εξετάσεις μετά το τέλος της προπόνησης, οι οποίες δεν έδειξαν να έχει πάθει ζημιά ο μυς του. Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα όταν υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις. O Σορλέν αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί αφού παρέλθουν 48 ώρες.


Συμφωνία με «PEPSICO ΗΒΗ Α.Β.Ε.»

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρεία «PEPSICO ΗΒΗ Α.Β.Ε.» εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αναλυτικά: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρία «PEPSICO ΗΒΗ Α.Β.Ε.» για τα επόμενα δύο χρόνια (αγωνιστικές περίοδοι 2009-2010 και 2010-2011), ως «Επίσημο Χορηγό» της ομάδας. Μία εταιρία αναγνωρισμένου κύρους όπως η «PEPSICO ΗΒΗ Α.Β.Ε.» εμπιστεύεται την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την υλοποίηση της επικοινωνιακής της πολιτικής και το δηλώνει έμπρακτα, υπογράφοντας συμφωνία για δύο χρόνια, ενώ ήδη βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά δίπλα στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ, στηρίζοντας την προσπάθεια για διάκριση και επιτυχίες. Η συνεργασία της «PEPSICO ΗΒΗ Α.Β.Ε.» με την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. αφορά εκτός από την προβολή της εταιρίας μέσα από όλα τα επικοινωνιακά μέσα της Π.Α.Ε. και την επιχειρηματική συνεργασία, με διάθεση των προϊόντων της από τα σημεία πώλησης του γηπέδου της Τούμπας.

Παρουσίαση Εταιρίας

Η εταιρία PepsiCo, η οποία αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά τροφίμων και ποτών, είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων στον κόσμο. Με έδρα τη Νέα Υόρκη διαθέτει ένα δίκτυο συνεργατών σε 200 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 160.000 εργαζομένους.

Η «PEPSICO ΗΒΗ Α.Β.Ε.» ανήκει από το 1999 στον Pepsi Bottling Group, τον μεγαλύτερο εμφιαλωτή, πωλητή και διανομέα των προϊόντων Pepsi-Cola παγκοσμίως».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις