Βρήκε τους 10 από τους 11 ο Σάντος


Τις τελευταίες ημέρες παραμονής του στην Ολλανδία μετράει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος θα δώσει την Τετάρτη ένα τελευταίο φιλικό με την Σπάρτα του Ρότερνταμ με τον Φερνάντο Σάντος να προβάρει την τελική 11αδα ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα με την Βαλερέγκα. Λίνο: «Έχουμε ισχυρή ομάδα»


Οι μέρες στην Ολλανδία τελειώνουν και ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη επιστρέφει στην Ελλάδα αφού πρώτα δώσει ένα τελευταίο φιλικό με την Σπάρτα του Ρότερνταμ. Ο Φερνάντο Σάντος δεν σκοπεύει κυρίως στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα να πειραματιστεί. Θα χρησιμοποιήσει τους παίκτες που πιστεύει ότι θα μπορέσουν να φέρουν εις πέρας την αποστολή του με την Βαλερέγκα.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν θα εγκαταλείψει το αγαπημένο του 4-3-3 και τα πρόσωπα που θα τον απαρτίζουν θα είναι: Ο Κώστας Χαλκιάς θα καθίσει κάτω από την εστία. Αριστερά θα δούμε τον Λίνο, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Τσιρίλο και Μπιζέρα. Στο χώρο του κέντρου ο Γκαρσία θα παίξει στον άξονα με τον Φωτάκη να κινείται αριστερά και τον Σορλέν δεξιά. Στην επίθεση ο Μουζλίμοβιτς θα έχει για συμπαραστάτες του Φιλομένο και Κονσεισάο.

Δεν αναφέραμε το ποιος παίχτης θα καλύψει την θέση στο δεξιό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ. Δύο είναι οι υποψήφιοι για την θέση ο Κοντρέρας και Σνάουτσερ. Με τους δύο παίκτες να έχουν τα υπέρ του και τα κατά τους.

Ο Λίνο μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου από την Ολλανδία για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ λέγοντας αρχικά: «Είναι η πρώτη μου προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ, είναι ένα βασικό κομμάτι για όλη την χρονιά. Δεν έχουμε τόσο χρόνο όπως πέρυσι, λόγω των υποχρεώσεων μας στην Ευρώπη. Οι ρυθμοί είναι έντονοι, θα ήμαστε έτοιμοι όταν πρέπει, αρκετά φρέσκοι για να πάρουμε την πρόκριση» και συνεχίζοντας είπε:

«Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, είτε είμαι από την αρχή είτε στην μέση της χρονιάς Θα είναι καλύτερο για μένα που δουλεύω από την αρχή. Πάντα προσπαθώ να δουλεύω και να βελτιώνομαι και θέλω να το κάνω μέσα από την ομαδική δουλειά. Να γίνει ο ΠΑΟΚ καλύτερος και εγώ μέσω αυτής της διαδικασίας».


Ο Λίνο υπογράμμισε στην συνέχεια ότι: «Στόχος πάντα είναι η νίκη για μένα, να πετύχει ο ΠΑΟΚ αυτό που θέλει. Έχουμε μία δυνατή ομάδα, ισχυρή με καλή νοοτροπία που θέλει να κερδίζει. Αυτό θέλω να πετύχω, να βοηθήσω όσο μπορώ. Τι θα γίνει με μένα και το συμβόλαιο μου δεν με απασχολεί τώρα. Θα ήθελα να είμαι μέλος μίας ισχυρής ομάδα» και υπογράμμισε στην συνέχεια: «Ο προπονητής μας είχε πει ότι οι ρυθμοί προπόνησης θα ήταν δυνατοί για να φτάσουμε σε ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Τώρα πέφτουν λίγο οι ρυθμοί για να επικεντρωθούμε στην τακτική μιας και έχουμε μπροστά μας τον ευρωπαικό αγώνα. Έχουμε και ένα ακόμα δυνατό φιλικό, στα πρώτα φιλικά ήμασταν λίγο σφιγμένοι».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις