Σκληραίνει τη στάση του ο Δικέφαλος




«Δεν εξαρτάται από μας…». Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος προσπαθεί να ηρεμήσει για δύο μέρες στην Χαλκιδική μετά τον μαραθώνιο των επαφών του προηγούμενου τριημέρου, ωστόσο μέχρι να κλείσει το θέμα Χαριτόπουλου, δύσκολα θα βρει την ηρεμία του. Για τον ώρα έχει ένα στα δύο… «Με το θέμα Παπαδάκη πάμε για να τελειώσουμε. Περιμένουμε αυτό του Χαριτόπουλου» έλεγε ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ, που μίλησε τόσο με τον ίδιο τον παίκτη όσο και με τον πατέρα του. Στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον Χαριτόπουλο, όταν ζητήθηκε από τον 26χρονο φόργουορντ να παραστεί στην συνάντηση της Παρασκευής για να βοηθήσει και αυτός, αλλά και να τεθεί το θέμα επιστροφής του στην ομάδα, (του είπαν να μιλήσει με Σταυρόπουλο, Μαρκόπουλο), αρνήθηκε λέγοντας οτι θα πρέπει πρώτα να τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα με τα οφειλόμενα. Όταν δεν επικοινωνία υπήρξε και με τον πατέρα του παίκτη, προκειμένου και αυτός να δώσει το παρόν στην συνάντηση, στάθηκε αδύνατο, αφού βρισκόταν εκτός Θεσσαλονίκης. «Ο δικηγόρος μας είπε οτι είμαστε μακριά από την συμφωνία…» φέρεται να διαμυνήθηκε στον Γαλατσόπουλο. Ο ΠΑΟΚ για την ώρα θα περιμένει. Λίγος χρόνος υπάρχει ακόμα. Διαφορετικά… «Θα αναγκαστούμε να κινητοποιηθούμε και εμείς ανάλογα. Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να καθήσει με σταυρωμένα χέρια. Θα κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες προς την ΕΕΑ και θα πάρουμε το πιστοποιητικό» εξήγησε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος στο «Μ», ενώ κάπου εδώ επεισέρχονται και οι χθεσινές απόψεις του Μιλτιάδη Κανώτα περί αγωγών για παράνομο πλουτισμό.
Ουσιαστικά στον ΠΑΟΚ είναι πολύ εκνευρισμένοι από το γεγονός που-όπως υποστηρίζουν-ο Χαριτόπουλος είχε φανερό συμβόλαιο 10 χιλ. ευρώ στα Τρίκαλα και συμφωνία 70 χιλ. ευρώ. «Δεν γίνεται να κλείνει με τα μισά χρήματα στα Τρίκαλα και να θέλει όλο το φανερό όπως κατατέθηκε στον ΕΣΑΚΕ συμβόλαιο του στον ΠΑΟΚ χωρίς να έχει παίξει» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ.

Κλείνει και η πόρτα για συμβόλαιο

Στην προτελευταία επικοινωνία οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν προτείνει στον Χαριτόπουλο (στον εκπρόσωπο του) πέρα από την αποπληρωμή των δεδουλευμένων και συμβόλαιο 75 χιλ. ευρώ για την επόμενη χρονιά. Απορρίφθηκε. «Υπάρχει καλύτερη πρόταση…» ήταν η απάντηση. Είναι λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον από όλες τις μικρομεσαίες ομάδες για τον παίκτη. Ελεύθερος είναι, στα 2.05 με θητεία σε ΠΑΟΚ και Άρη, στα 26 του… Ωστόσο τα κασέ πέφτουν και αυτή η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή στα μέσα Ιουλίου, πρόταση που στο πρώτο 15ήμερο του Αυγούστου-με βάση την λογική δεν μπορεί να είναι πάνω από 65 χιλ. ευρώ. Ωστόσο μετά τα όσα προηγήθηκαν θεωρείται πλέον απίθανο ο παίκτης να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ για την επόμενη περίοδο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις