Ο.Κ. ο Σέρτζιο, πλήρες το τσάρτερ

Παρά τον ελαφρύ τραυματισμό του στην πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στην Σουρωτή, ο Σέρτζιο Κονσεισάο συμμετείχε κανονικά στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος έδειξε ιδιαίτερα ευδιάθετος και αποφασισμένος να προσφέρει στο πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι με την Βαλερένγκα την ερχόμενη Πέμπτη στο Ουλεβαλ.

Ο Σάντος από την πλευρά του αναμένεται το αργότερο μέχρι την Δευτέρα να δείξει το σχήμα που θα παρατάξει στο πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στην διαθεσή του 22 παίκτες και από αυτούς θα προκύψουν οι 11 που θα αναλάβουν δράση και θα διεκδικήσουν την νίκη στο ίδιο γήπεδο όπου είχε επικρατήσει ο ΠΑΟΚ πριν από έξι χρόνια με αντιπαλο την Νορβηγική Λίν.

Εντωμεταξύ όπως έγινε γνωστό συμπληρώθηκαν οι θέσεις στο τσάρτερ που θα μεταφέρει την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Οσλο. Οι τελευταίοι – τυχεροί φιλαθλοι εκαναν τις κρατήσεις τους νωρίς το μεσημέρι και θα ακολουθήσουν κανονικά την ομάδα.

Όπως είχαμε αναφέρει το τσάρτερ που θα μεταφέρει την αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά στην Νορβηγία θα αναχωρήσει το μεσημέρι της ερχόμενης Τριτης με προορισμό το Οσλο.

Στις 15:00 έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση του τσάρτερ ενώ η πρώτη προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ στην Νορβηγία θα γίνει το πρωί της Τετάρτης σε αθλητικό κέντρο που έχει “κλείσει” ο Ζόρζ Ροζάριο στο πρόσφατο ταξίδι που πραγματοποίησε στην Νορβηγία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις