ΑΠΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΟΚ!!

Ας ξεκινήσω αναφερόμενη στο ρόλο των φιλικών παιχνιδιών της ομάδας μας και όχι μονό. Τα φιλικά παιχνίδια μεταξύ των ομάδων είναι ένας από τους βασικούς σκοπούς όπου ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ της ομάδας, πού στην εν λόγω ομάδα είναι ο Φερνάντος Σαντος, να προετοιμάσει, να δοκιμάσει και να εκτιμήσει τους παίκτες του μέσα στο γήπεδο, πως συμπεριφέροντε και όχι μόνο. Τεστάρει τις ικανότητες τους μέσα στο γήπεδο, το πόσο συνεργάσιμοι είναι μεταξύ τους και τέλος και πιο σημαντικό το πόσο ακολουθούν την γραμμή που τους έχει δώσει στα πλαίσια της προετοιμασίας. Υπάρχουν πολλοί που συμφωνούν με την δουλειά του Φερνάντος Σάντος και άλλοι που διαφωνούν.

Το θέμα είναι ότι την χρονιά πού μας πέρασε βγήκαμε δεύτερη στο ελληνικό πρωτάθλημα και περάσαμε ομάδες με διπλάσιο η αν όχι τριπλάσιο budget από εμάς. Γι’ αυτό λοιπόν οι οπαδοί ας αφήσουν την νοοτροπία «προπονητή» και να σταματήσουν να λέγονται αερολογίες και οι ανοησίες μετά από κάθε φιλικό….

Τα συμπεράσματα από τα φιλικά είναι μονάχα για τον προπονητή της ομάδας και για κανέναν άλλον.. ούτως ή άλλως ο ίδιος ο προπονητής θα κριθεί στο τέλος για όλες του τις αποφάσεις.

Γι’ αυτό λοιπόν ας σταματήσουν οι ανούσιες κουβέντες με τα τι και πώς κι ας περιμένουμε όλοι να δούμε την ομάδα μας να παίζει στις 30 Ιουλίου.Vasiliki Aroutsidou

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις