ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ!ίσως ο πιο ενημερωμένος ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ επί το έργω!!



Αν είχατε απορίες για τους λόγους που η Μιράντα Κερ κατάφερε να κλέψει την καρδιά του διάσημου ηθοποιού Ορλάντο Μπλουμ, τότε αυτές οι φωτογραφίες είναι αρκετές για να σας τις λύσουν.

Το διάσημο μοντέλο από την Αυστραλία ποζάρει φορώντας σέξυ και αποκαλυπτικά εσώρουχα για το νέο κατάλογο της Victoria’s Secret. Τον μοναδικό ίσως κατάλογο που αν και απευθύνεται σε γυναικείο κοινό, έχει περισσότερους άνδρες fans. Λογικό αν αναλογιστούμε ότι τα εσώρουχα που δημιουργεί ο συγκεκριμένος οίκος δεν κρατάνε και κανένα... secret!

Η Μιράντα Κερ θεωρείται από τις πιο σταθερές αξίες του παγκόσμιου μόντελιγκ με την εκπληκτική ομορφιά της και το καλλίγραμμο σώμα της. Γεννήθηκε στο Σίδνει και μεγάλωσε στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας. Η ενασχόληση της με το μόντελινγκ ξεκίνησε σε πολύ νεαρή ηλικία. Ανακαλύφθηκε στα δεκατρία της όταν κέρδισε σε ένα διαγωνισμό καλλιστείων. Η νίκη της προκάλεσε πολλά σχόλια και συζητήσεις. Πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν ότι το κορίτσι αυτό είναι πολύ νέο για να ασχολείται με το μόντελινγκ.

Τα επόμενα χρόνια η Μιράντα δούλεψε ασταμάτητα, κάνοντας εξώφυλλα και φωτογραφίσεις για τα πιο γνωστά περιοδικά όπως το Elle, το Harper’s Bazaar και το Vogue. Έγινε ένα από τα πρόσωπα της γνωστής εταιρείας καλλυντικών Maybeline, ενώ επιλέχθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες συναδέρφισσες της για να συμμετάσχει στο μουσικό βίντεο κλιπ του “Number One” των Κάνιε Γουέστ και Φάρελ Γουίλιαμς. Το 2007 συμμετείχε στις διαφημιστικές εκστρατείες των Arden B. και Clinique Happy, ενώ έκανε και μια μικρή εμφάνιση στην κωμωδία "How I Met Your Mother".

«Ποτέ δε σκέφθηκα ότι θα κάνω σοβαρή καριέρα στο μόντελιγκ. Το έβλεπα απλά ως διασκέδαση. Στη συνέχεια είπα ότι μπορώ να εξασφαλίσω το μέλλον μου αν είμαι έξυπνη και κάνω σωστές κινήσεις σε αυτό το χώρο», δήλωσε το μοντέλο που εκτός από εμφάνιση δείχνει να διαθέτει και μυαλό.

Η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα της ήταν η εμφάνιση στο ετήσιο σόου Victoria’s Secret. Η εμφάνιση της στην πασαρέλα εκτόξευσε στα ύψη της μετοχές της. Έγινε μάλιστα η πρώτη Αυστραλιανή που συνεργάστηκε με το συγκεκριμένο οίκο με τον οποίο έχει συμβόλαιο για πολλά χρόνια.

Κάθε χρόνο φοράει τα θρυλικά πλέον φτερά στην επίδειξη των «Αγγέλων» παρέα με τις διάσημες φιλενάδες της. Και παρότι η ίδια δεν πετάει, κάνει πολλούς να ...πετάνε από τη χαρά τους. Αυτός ο Ορλάντο είναι τελικά πολύ τυχερός!

Τον Ιούνιο η Κερ έκανε την πρώτη της γυμνή φωτογράφηση στο «πράσινο» τεύχος του Rolling Stone. (τα...πέταξε για το καλό των κοάλα). Ήταν όμως να μην κάνει την αρχή αφού ακολούθησαν άλλες δύο γυμνές φωτογραφίσεις της σε «καλλιτεχνικό» ύφος (εννοείται....). Η μία ήταν για το θρυλικό ημερολόγιο της Pirelli και η άλλη δεν έχω ιδέα για ποιόν ήταν. Μου διαφεύγει αυτή η μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια....

Η Μιράντα Κερ επί το έργω στο βίντεο που ακολουθεί


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις