Τραυματίστηκε ο Κονσεισάο

Ο καύσωνας που επικρατεί στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε ολόκληρη τη Ελλάδα, δεν θα μπορούσε να μην “επηρεάσει” και την προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ. Ο Σάντος και οι συνεργάτες του, γνώριζαν πως θα έχει πολύ ζέστη, αποφάσισαν να ορίσουν την προπόνηση στις 9 το πρωί, αλλά η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Πάντως παρά την αφόρητη ζέστη που επικράτησε το πρωί στην Σουρωτή, το κλίμα ήταν ευχάριστο και οι παίκτες του Δικέφαλου έδειξαν πραγματικά πολύ μεγάλη διάθεση. Ο Σάντος δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για την ενδεκάδα που ετοιμάζει για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με αντίπαλο την Νορβηγική Βαλερένγκα στο Οσλο. Το πιο πιθανό είναι να δείξει το πρωί της Κυριακής κάποια σχέδια για την αρχική ενδεκάδα.

Στην πρωινή προπόνηση τραυματίστηκε ο Σέρτζιο Κονσεισάο. Ο Πορτογάλος άσος που επέστρεψε αργά το βράδυ της Παρασκευής στην Θεσσαλονίκη από την πατρίδα του, προπονήθηκε το πρωί. Όμως σε μία διεκδίκηση της μπάλας που είχε με άλλο συμπαίκτη του, χτύπησε στο κάτω μέρος του δεξιού του ποδιού. Αμέσως πήγαν κοντά στον Κονσεισάο οι επιτελείς του ΠΑΟΚ και ειδικότερα ο γιατρός της ομάδας Γιάννης Ράλλης για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Μετά από πέντε λεπτά ο Πορτογάλος άσος σηκώθηκε και κουτσαίνοντας αποχώρησε από το γήπεδο. Πάντως η αρχική εκτίμηση των επιτελών του ΠΑΟΚ είναι καθησυχαστική για την κατάσταση του Κονσεισάο.

Στην προπόνηση, εκτός από τον Κονσεισάο, συμμετείχαν οι περισσότεροι παίκτες του Δικέφαλου. Ο Γιώργος Φωτάκης ακολούθησε δυνατούς ρυθμούς και έδειξε ότι ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν από το τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Κανονικά συμμετείχε και ο Βλάνταν Ιβιτς που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και ουσιαστικά θέτει υποψηφιότητα για το κρίσιμο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης.

Εξετάσεις έκανε ο Σαβίνι
Ο Ιταλός αμυντικός δεν έκανε το πρωί προπόνηση στην Σουρωτή. Ο Σαβίνι υποβλήθηκε σε αναλυτικές ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί με απόλυτη ακρίβεια εάν οι ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν στην γάμπα τις τελευταίες ημέρες, συνιστούν ένα πιο σοβαρό πρόβλημα, από αυτό που αρχικά εκτιμήθηκε από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ. Ούτως ή άλλως ο Σαβίνι δεν συμπεριλαμβάνεται στα αγωνιστικά πλάνα του Σάντος για τους δύο ευρωπαικούς αγώνες με την Νορβηγική Βαλερένγκα καθώς δεν δηλώθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ. Πάντως θα ακολουθήσει θεραπεία για να είναι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ικανοποίηση για την αναβολή
Η αναβολή της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας ικανοποιεί τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Βασίλης Γκαγκάτσης είχε καταθέσει αίτημα στην ολομέλεια της Σούπερ Λίγκας και είχε ζητήσει την αναβολή της πρώτης αγωνιστικής, με την αιτιολογία πως ο ΠΑΟΚ και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν θα είχαν τον απαιτούμενο χρόνο για να προετοιμαστούν σωστά. Το αίτημα του ΠΑΟΚ έγινε δεκτό και επικυρώθηκε από το συνδρομητικό κανάλι, ενώ αναμένεται να πει το ναι και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις