Αραμπατζής: «Ο ΠΑΟΚ έχει νοοτροπία νικητή»


«Η ομάδα έχει νοοτροπία νικητή, πάει σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσει, σέβεται τον αντίπαλο της, αλλά πιστεύει ότι μπορεί να πάρει τη νίκη», τόνισε με έμφαση σήμερα ο Νίκος Αραμπατζής, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στην Ολλανδία, όπου εξακολουθεί να προετοιμάζεται ο «Δικέφαλος του Βορρά»

«Πρέπει να παραμείνουμε το ίδιο συγκεντρωμένοι, να είμαστε δυνατοί και να έχουμε την ίδια νοοτροπία για να πετύχουμε παραπάνω πράγματα» τόνισε ο 25χρονος αμυντικός και πρόσθεσε:

«Όταν είσαι στον ΠΑΟΚ, πάντα υπάρχει πίεση. Η προετοιμασία κινείται γρηγορότερα, όλα τα παιδιά προσπαθούμε καθημερινά και θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας. Είμαι εδώ για να προσπαθώ και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Όπου κρίνει ο προπονητής, θα παίξω και θα δίνω το καλύτερο. Έχω παίξει ξανά και στα αριστερά της άμυνας στον Πανσερραϊκό. Δεν είναι ό,τι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή να βλέπει να δοκιμάζονται στη θέση που αγωνίζεται άλλοι ποδοσφαιριστές. Έχω άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και κάνω την προσπάθεια μου».

Για την αναμέτρηση για το Γιουρόπα Λιγκ με την Βαλερένγκα, δήλωσε: «Είναι καλό ότι παίζουμε πρώτα εκεί. Προσωπικά δεν ξέρω πολλά για την αντίπαλο μας. Γνωρίζουμε ότι έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Είναι στο χέρι μας, αν είμαστε σοβαροί, έχουμε τις δυνατότητες να περάσουμε. Όταν πρωτοήρθα από τον Πανσερραϊκό, είχα σαν όνειρο να παίξω στην Ευρώπη. Ηρθε η ώρα πλέον να αποδείξουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να κάνει πολλά και εκεί».

Κατέληξε αναφέροντας: «Αν καταφέρουμε φέτος να κάνουμε μια εξίσου με την περυσινή καλή πορεία, θα εδραιώσουμε τον ΠΑΟΚ στις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, όχι μόνο σαν ιστορία, αλλά και βαθμολογικά. Τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα θα βοηθήσουν. Η ομάδα είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, δουλεύουμε πολύ, οι προπονήσεις είναι δυνατές, ο συναγωνισμός πολύς, όλα θα πάνε καλά».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις