ΑΠΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΟΚ !!!!!4

Καλημέρα ΠΑΟΚτσάκια μου,

Σήμερα είχα έμπνευση και πήρα την απόφαση να σας γράψω κάποιες σκέψεις για την ομάδα. Περιμένω να τελειώσει και το τελευταίο φιλικό και μετά να σας πω εμπεριστατωμένα την άποψή μου για όλους και για όλα. Σήμερα θα μιλήσω για τα ΠΑΟΚτσάκια στην Γερμανία αλλά και κατ επέκταση αλλά και σε όλο τον κόσμο, με όσες γνώσεις φυσικά διαθέτω επί του θέματος. Αρχικά, εδώ στη Γερμανία τα μπερεκέτια τέλος. Ο Γερμανός για να σε δώσει μεροκάματο πρέπει να σε σκίσει. Μιλάμε για 3 βάρδιες, πρωινή, απογευματινή, βραδινή.

Για να μιλήσω λίγο πιο αναλυτικά προσέξτε λίγο ΠΑΟΚτσάκια μου για να καταλάβετε. Όταν πάει ο άντρας στην δουλειά, η γυναίκα κοιτάει το παιδί και όταν γυρίσει ο άντρας πάει στην δουλειά η γυναίκα. Μια Κυριακή τους μένει να ιδωθούνε και αυτό βάλε τώρα τις δουλειές του σπιτιού και τα σχετικά. Τώρα θα μου πείτε γιατί ρε Σαραντάρη τα λέμε αυτά?

Θα σας εξηγήσω. Επίσης θα σας πω πως εδώ γίνεται χαμός εργασιακά. Συνεχής απολύσεις. Πρόβλημα μεγάλο κρίση. Πάνε τα παλιά που είχε δουλειά. Δεν υπάρχει δουλειά, όλοι κάνουν περικοπές και απολύσεις. Βέβαια, μετά της 10 το βράδυ είναι ανοιχτά μόνο τα ΜΑΚ-ΝΤΟΝΑΛΝΤΣ και νομίζεις ότι στον δρόμο θα σου την πέσουν. Μόνο εσύ και το σκοτάδι υπάρχεις.

Έτσι ΠΑΟΚτσάκια μου κάτω από αυτές τις συνθήκες θέλω να σας γράψω για τα ΠΑΟΚτσάκια της Γερμανίας. Γιατί τώρα που τα γνώρισα από κοντά είναι πολύ αρσενικά και γνήσια ΠΑΟΚτσάκια.

Όταν δουλεύει πρωινός και σχολάει στις 2 πρέπει να φύγει κατευθείαν για το φιλικό ματς στην Ολλανδία. Και μην νομίζετε ότι είναι δίπλα. Κάθε ματς είναι 500 km πήγαινε έλα. Δηλαδή μέρα παρά μέρα μία Αθήνα. Και όταν γυρνάνε από τα ματς στις 12 πρέπει να κοιμηθούν γιατί στις 5 πάνε δουλειά. Και εδώ ο Γερμανός για να σε πληρώσει πρέπει να σε σκίσει, δεν είναι Ελλάδα. Της μίζας, του λαμόγιου και του έλα μωρέ τώρα ξέρω γω. Επίσης κάθε ματσάκι όπως καταλαβαίνετε τους στοιχίζει και ένα μεροκάματο. Από 50-100 ευρώ βενζίνες, φαγητά κτλ.

Θα μου πεις ρε 30 όλο και όλο 5 ματσάκια είναι. Όχι αδέρφια, κατεβαίνουν στα ντέρμπι που σημαίνει για 3 μέρες 1000 ευρώ. Παίρνουν άδεια από τη δουλειά και άμα φάνε πίκρα άντε ξανακατέβα στο άλλο ντέρμπι να σε δω.

Και όμως αυτά τα παλικάρια είναι στις επάλξεις για την ΠΑΟΚάρα μας. Επίσης, εδώ διατηρούν συνδέσμους όλο τον χρόνο. Ξέρετε τι σημαίνει να κρατάς σύνδεσμο εκτός Βορείου Ελλάδας. Και να έχεις πάγια έξοδα 700 ευρώ το μήνα. Και να είσαι από 10 μέχρι 150 άτομα ανάλογα τον σύνδεσμο. Τέλος σας λέω πως έχουν βαμμένα τα παιδάκια τους από τη γέννα τους. Και επίσης κάτι τελευταίο. Ο γαύρος εδώ στη Γερμανία δεν υπάρχει. Καλά για άλλες ομάδες δεν συζητάω. Σύνδεσμοι βλέπεις παντού του Π.Α.Ο.Κ. Σχεδόν σε κάθε πόλη και χωριό της Γερμανίας. Για ευρωπαϊκά ματσάκια δεν συζητάω. Πάντα είναι εκεί τα ΠΑΟΚτσάκια και τώρα είναι έτοιμα τα πούλμαν για Όσλο. Τέλος, θέλω να πω το εξής. Τα ίδια πράγματα που γράφω ισχύουν και για τα ΠΑΟΚτσάκια σε όλο τον κόσμο. Εκτιμούμε τον αγώνα σας και σας αγαπάμε.

Ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε για να με διαβάσετε. Αν σας κούρασα σας ζητώ συγνώμη.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ


Υ.Γ.1: Λοιπόν παίχτες μας, επειδή ξέρω ότι θα διαβάσετε το άρθρο κανονίστε στο τελευταίο ματσάκι να έρθετε στην κερκίδα και να πετάξετε όχι μόνο τις φανέλες σας αλλά και τις κάλτσες σας.

Υ.Γ.2: Το πουλμανάκι για το Όσλο θα κάνει 3000 km πήγαινε έλα. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Υ.Γ.3: Να ξέρετε ΠΑΟΚτσάκια του εξωτερικού ότι ο Πρόεδρος μας και όλη η διοίκηση εκτιμούν τον αγώνα που κάνετε για την ΠΑΟκάρα.

Υ.Γ.4: ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΣ.
Photobucket

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις