Χαλκιάς: Θέλουμε την πρόκριση στην Νορβηγία

Την επιθυμία των παικτών του ΠΑΟΚ να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League από το πρώτο ματς με την Βαλερένγκα στο Οσλο, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Κώστας Χαλκιάς.

Ο διεθνής γκολκίπερ του Δικέφαλου ήταν αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας, ενώ τόνισε πως τα πάντα θα εξαρτηθούν από την σκληρή δουλειά, η οποία έχει γίνει στην Ολλανδία, αλλά πρέπει να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Ο Χαλκιάς αναγνώρισε πως ειδικά φέτος, οι παίκτες έχουν λιγότερο χρόνο για να προετοιμαστούν καθώς οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στις οποίες συμμετέχουν αρχίζουν νωρίτερα.

Ο Χαλκιάς στις δηλώσεις του υποστήριξε:
“Δουλέψαμε σκληρά και δείξαμε και στα φιλικά παιχνίδια πως θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Βέβαια το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας μας, ήταν μικρότερο εν συγκρίσει με την περσινή χρονιά. Αυτό όμως οφείλεται στο γεγονός πως συμμετέχουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάτι το οποίο δεν είχε συμβεί πέρυσι. Έχουμε μπροστά μας, σε χρονικό διάστημα μικρότερο της μίας εβδομάδας, το πρώτο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι. Με αντίπαλο την Νορβηγική Βαλερένγκα. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε το θετικό αποτέλεσμα για να διεκδικήσουμε την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα. Οι παίκτες της Νορβηγικής ομάδας έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους, όμως εμείς μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα.

Βελτιωθήκαμε σε βασικούς τομείς και αυτό είναι λογικό καθώς τις πρώτες ημέρες της παρουσίας μας στην Ολλανδία, δώσαμε βαρύτητα στην φυσική κατάσταση. Έγινε πολύ καλή δουλειά και το σημαντικό είναι ότι ήμαστε αποφασισμένοι για το καλύτερο. Δεν πρέπει ακόμη να ξεχνάμε πως εκτός από τον ευρωπαϊκό αγώνα και την προσπάθεια για την πρόκριση, έχουμε θέσει ένα ακόμη στόχο. Και αυτός είναι ο πρωταθλητισμός στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δικαιολογημένα ανέβηκε ο πήχης και πρέπει στους αγώνες να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Έχουμε το κατάλληλο υλικό και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και με την βοήθεια των φιλάθλων μας που βρίσκονται στο πλευρό μας, μπορούμε να ξεκινήσουμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις την προσπάθεια μας”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις