ΠΑΟΚ: Περιμένει τον Βιτόλο









Κάθε δυνατή προσπάθεια καταβάλλει ο Βίκτορ Βιτόλο προκειμένου να μείνει ελεύθερος από τη Σανταντέρ. Ο 26χρονος άσος, ο οποίος βρίσκεται εδώ και καιρό στο «στόχαστρο» του ΠΑΟΚ μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «As» όπου τόνισε μεταξύ άλλων: «Εγώ είμαι έτοιμος να χαρίσω τα χρέη από τη Θέλτα και τον Άρη για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση».

Παράλληλα σημείωσε πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γυρίσει στον Άρη, στον οποίο έπαιξε πέρυσι με τη μορφή δανεισμού: «Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν επιστρέφω στον Άρη. Με τίποτα!»

Ο διοικούντες τον «Δικέφαλο του Βορρά» παρακολουθούν διακριτικά την εξέλιξη της υπόθεσης, αλλά δεν φαίνονται διατεθειμένοι να μπουν εκ νέου σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την απόκτησή του. Το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι να περιμένουν για λίγες μέρες ακόμα, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει τελικά ο Βιτόλο να αποσπάσει την ελευθέρας του.

Μπρούνο Τσιρίλο: «Θα βελτιωθούμε στη συνέχεια»

Η αναμέτρηση της επόμενης Πέμπτης στο Όσλο με αντίπαλο την Βαλερένγκα (30/7) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον ΠΑΟΚ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναφέρθηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο μιλώντας στην «SportDay». «Την άλλη βδομάδα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Όσο για την κακή εικόνα που έδειξε ο ΠΑΟΚ στα φιλικά που έδωσε στη διάρκεια της προετοιμασίας, εμφανίστηκε καθησυχαστικός: «Είμαστε σίγουροι ότι αυτό το σύνολο μπορεί να φθάσει σε πολύ καλύτερο επίπεδο απόδοσης. Πρέπει, όμως, να δουλέψουμε και στη συνέχεια και να ενωθούμε ως γκρουπ, μια και υπάρχουν νέοι παίκτες που πρέπει να προσαρμοστούν», σχολίασε ο Ιταλός αμυντικός.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις