Σνάουτσερ: «Έτοιμος ο ΠΑΟΚ όταν πρέπει»

Σνάουτσερ: «Έτοιμος ο ΠΑΟΚ όταν πρέπει»

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσερ ήταν ο παίκτης που μίλησε σήμερα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην Ολλανδία και αρχικά υπογράμμισε ότι: «Πέρυσι είχαμε δέκα εβδομάδες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδια, φέτος είναι οι μισές αλλά γίνεται καλή δουλειά και πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει. Φέτος ήρθαν λιγότεροι παίκτες σε σχέση με πέρσι, κάθε ομάδα αλλάζει λίγο την δομή της. Σε εμάς σίγουρα είναι καλό το γεγονός ότι έχουμε έναν… κορμό παικτών και μπορούμε πιο εύκολα να προσαρμοστούμε σε αυτό που θέλει ο προπονητή μας»
Η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, διανύω τον τρίτο χρόνο στον ΠΑΟΚ. Νιώθω σαν νέος δεν υπάρχει καμία διαφορά».
Για το θέμα ανανέωσης του είπε: «Είμαι τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ, είχα υπογράψει για δύο χρόνια και με κάλεσαν να ανανεώσω. Ο προπονητής πιστεύω ότι είναι ικανοποιημένος απ’ αυτά που προσφέρω στην ομάδα, όλες οι πλευρές είναι χαρούμενες από αυτό το γεγονός».
Όσον αφορά τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ είπε: «Θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε, είναι νωρίς να πούμε το παραμικρό. Στο τέλος θα δούμε, δεν θέλω να πω μεγάλες κουβέντες ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, γιατί αυτό δεν δείχνει σεβασμό και στις άλλες ομάδες. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά» και συνέχισε: «Η φιλοσοφία είναι ίδια, δουλεύουμε με τον ίδιο προπονητή, μας ζητάει να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι δυνατή, βέβαια τώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι γιατί δεν παίζουμε δυνατά φιλικά. Μετά την προετοιμασία στην Ολλανδία θα μπορέσουμε να πούμε κάτι παραπάνω, όταν παίξουμε δυνατά φιλικά».
Όσον αφορά την περσινή αδυναμία καλού αποτελέσματος στα ντέρμπι είπε: «Θέλουμε να βελτιώσουμε αυτό το στοιχείο, πέρυσι κερδίσαμε μόνο ένα ντέρμπι. Αν θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, πρέπει να κερδίσουμε. Θα μας βοηθήσει και στον τομέα της αυτοπεποίθησης. Αν κάνουμε μία χρονιά όπως η περσινή θα είναι καλό βήμα, αυτό θέλουμε να κάνουμε μία πορεία περίπου όπως την προηγούμενη περίοδο».
Αναφερόμενος σε ποια θέση θέλει να παίζει είπε: «Προτιμώ την δεξιά πλευρά, το δεξί μου πόδι είναι το καλό. Όχι το αριστερό δεν είναι καλό, αλλά το δεξί είναι καλύτερο».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις