Μεγάλη κλήρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ΔΩΡΕΑΝ ταξίδι στον Ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ

Μεγάλη κλήρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ΔΩΡΕΑΝ ταξίδι στον Ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ
Σήμερα στις 2:16 μ.μ.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της επίσημης συνδρομητικής υπηρεσίας ενημέρωσης των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, «PAOK OFFICIAL MOBILE CLUB», κηρύσσει την έναρξη μεγάλης κλήρωσης για την ανάδειξη δύο τυχερών φιλάθλων που θα κερδίσουν ΔΩΡΕΑΝ ταξίδι με την ομάδα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για τα προκριματικά του UEFA EUROPA LEAGUE.

Για να συμμετέχεις στην κλήρωση στείλε τώρα PT στο 54009, μπες στο επίσημο mobile club του ΠΑΟΚ και γίνε εσύ και η παρέα σου οι νικητές που θα ταξιδέψουν μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη!

Το έπαθλο περιλαμβάνει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ 2 αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με την αποστολή της ομάδας, τα έξοδα φιλοξενίας 2 ατόμων στο ξενοδοχείο των φιλάθλων και τα 2 εισιτήρια για την είσοδο στον αγώνα.

Στείλε τώρα PT στο 54009 και ζήσε τη μαγεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη!

Η συνδρομητική υπηρεσία «PAOK OFFICIAL MOBILE CLUB» ανήκει στον ΠΑΟΚ, υλοποιείται με τη συνεργασία της ANT1 Internet Α.Ε. και μέρος των εσόδων πηγαίνουν στην ομάδα.

Οι υπηρεσίες του «PAOK OFFICIAL MOBILE CLUB» αφορούν:

α) ενημέρωση για τα ΝΕΑ του ΠΑΟΚ, «PAOK NEWS» με τα τελευταία νέα της ομάδας, αποκλειστικές δηλώσεις και όλο το παρασκήνιο από τα αποδυτήρια της ομάδας με την αποστολή PN στο 54009 (χρέωση 0,2€/SMS),
β) ενημέρωση για την αγωνιστική δράση «PAOK MATCH» με live ενημέρωση κατά τη διάρκεια των αγώνων του ΠΑΟΚ (αρχική 11αδα, goal alerts, scorers, ημίχρονο, τελικό!), με την αποστολή PΜ στο 54009 (χρέωση 0,2€/SMS),
γ) πλήρης ενημέρωση για τον ΠΑΟΚ «PAOK TOTAL» με ενημέρωση για τα τελευταία νέα της ομάδας «PAOKNEWS» και live ενημέρωση σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ (PAOKMATCH) με την αποστολή PΤ στο 54009 (χρέωση 0,2€/SMS) και τέλος,
δ) υπηρεσία «PAOK FUNZONE» η οποία περιλαμβάνει την λήψη video, realtones, wallpapers, screensavers, photos από μοναδικές στιγμές της ομάδας του ΠΑΟΚ με την αποστολή PF στο 54044 (χρέωση 2,00 €/εβδομάδα).

Οι τιμές που αναγράφονται συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ 19%.
www.paokfc.gr
Πηγή: www.paokfc.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις