Δεν έπεισε ο ΠΑΟΚ


Δεν έπεισε ο ΠΑΟΚ με την απόδοση του στο χθεσινό πολύ δυνατό παιχνίδι με την Σίβας Γουαδαλαχάρα. Ηττήθηκε με σκορ 1-0, αλλά το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα. Το πιο σημαντικό που είναι ταυτόχρονα και ανησυχητικό είναι ότι η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα. Κάτι που επεσήμανε ο Φερνάντο Σάντος μετά το τέλος του παιχνιδιού. Όταν δήλωσε πως δεν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας και πρέπει να αλλάξουν πολλά, στο χρονικό διάστημα των 13 ημερών που ακολουθούν μέχρι τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα.

Στο παιχνίδι οι φάσεις δεν ήταν πολλές:
Στο 6ο λεπτό ο ΠΑΟΚ κέρδισε κόρνερ από αριστερά το οποίο εκτέλεσε ο Σορλέν όμως πέρασε αναξιοποίητο καθώς απομάκρυνε την μπάλα ο γκολκίπερ των Μεξικανών.

Στο 13ο λεπτό ο Ερνάντεζ με δυνατό σουτ προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Κρέσιτς, όπως ο Κροάτης γκολκίπερ έπεσε σωστά στην γωνία του και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ,

Στο 24ο λεπτό ο Πινέδα εκτέλεσε ένα φάουλ όμως η μπάλα απομακρύνθηκε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ.
Στο 29ο λεπτό ο Ραμόν Μοράλες με εκτέλεση φάουλ, αφού είχε προηγηθεί κομπίνα από τους παίκτες της Μεξικανικής ομάδας, έστειλε την μπάλα μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κρέσιτς.


Στο 33ο λεπτό ο Κουτσιανικούλης έβγαλε προωθημένο τον Μουσλίμοβιτς, αυτός κατέβασε την μπάλα με το κεφάλι μέσα στην αντίπαλη περιοχή και παρά το σπρώξιμο που δέχθηκε από τον αντίπαλο του, έκανε το πλασέ για το γκολ. Στην κίνηση όμως ο γκολκίπερ της Σίβας απομάκρυνε την μπάλα.
Στο 34΄ δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Ερνάντες για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Τσιρίλο.

Στο 42΄ επικίνδυνη σέντρα του Κόνσε στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ και η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Δικέφαλου με τους Μαλεζά και Κοντρέρας να πρωταγωνιστούν στην φάση.
Στο 65΄ η Σίβας προηγήθηκε στο σκορ με 1-0. Ο Πόνσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ (είχε υποπέσει σε “παράπτωμα” ο Βερόν) έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας του Κρέσιτς και άνοιξε το σκορ για τους Μεξικανούς.

Στο 74΄ από σέντρα του Σαβίνι ο Μουσλίμοβιτς έπιασε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας της Σίβας και έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο με τους:
Κρέσιτς, Κοντρέρας, Λίνο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Αμπουμπακάρι, Κονσεισάο, Σορλέν, Κουτσιανικούλης, Μουσλίμοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τους:
Κρέσιτς, Μαλεζά, Μπιζέρα, Γκαρσία (71΄ Αναστασάκος), Σαβίνι, Βερόν, Φωτάκης, Κονσεισάο (79΄ Μπαλάφας), Φιλομένο, Σνάουτσνερ, Μουσλίμοβιτς (79΄ Παπάζογλου).

Η Σίβας Γουαδαλαχάρα παρατάχθηκε με την εξής σύνθεση:
Ερνάντες, Αραούγιο, Ρεινόζο, Σπάρλα, Πινέζα, Πόνσε, Φαμπιάν, Ερνάντεζ, Οκάμπο,
Ραμόν Μοράλες (57΄ Χαβιέ Μπαέζ), Σολίν,

Διαιτητής της αναμέτρησης Ήταν ο Φλόριαν Στόγιερ.


ΣΑΝΤΟΣ : Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ότι η ομάδα του δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα. Είπε πιο συγκεκριμένα:

“Πρώτα από όλα σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι μας άρεσε το αποτέλεσμα. Είδαμε ότι το παιχνίδι μας δεν κύλησε τόσο καλά και πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα πολύ γρήγορα. Νομίζω ότι το παιχνίδι από την δική μας πλευρά δεν είχε μεγάλη ένταση. Στην επίθεση δεν πιέσαμε περισσότερο, δεν μειώσαμε τις αποστάσεις μας. Στην επίθεση πρέπει να έχουμε στόχο το γκολ, πως μπορούμε να φθάσουμε συνεχώς στο γκολ. Με το να αλλάζουμε πασούλες δεν φέρνει κάποιο αποτέλεσμα. Έχουμε να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα. Σε αυτές τις ημέρες που μένουν θα μιλήσουμε με τους παίκτες για να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε την καλύτερη εικόνα στο αμέσως επόμενο φιλικό παιχνίδι.

Πιστεύω πως θα μπορέσουμε να ήμαστε έτοιμοι για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θα πρέπει όμως να πιέσουμε κάποιες καταστάσεις. Από εκεί και πέρα η ομάδα θα βρει τον δρόμο της".

- Εκεί εντοπίζεται η αδυναμία του ΠΑΟΚ στην επίθεση ;
- “Πάντα ο ρυθμός μας ήταν χαμηλός. Δεν είχαμε δυναμική στο παιχνίδι μας. Πάντα προσπαθούσαμε να παίξουμε με βάσει τα όσα έκανε ο αντίπαλος”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις