Ο προπονητής της Βαλερένγκα


Σκούλερουντ: «Σεβασμό στον ΠΑΟΚ» - το προφίλ της Βαλερένγκα

Ο προπονητής της Βαλερένγκα, Τορ Όλε Σκούλερουντ, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για την κλήρωση που έφερε την ομάδα του αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. «Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πολλά για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Γνωρίζω όμως ότι τερμάτισε δεύτερος πέρσι στη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος» δήλωσε αρχικά ο Νορβηγός τεχνικός και συνέχισε: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλό προπονητή. Θα δείξουμε σεβασμό στον ΠΑΟΚ, θα αντιμετωπίσουμε δύο δύσκολα παιχνίδια. Γνωρίζω ότι βρίσκεται στο ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ, ενώ εμείς έχουμε δώσει 18 αγώνες πρωταθλήματος».

«Θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση»

Όσο για τις φιλοδοξίες της Βαλερένγκα στην Ευρώπη, ανέφερε: «Έχουμε βλέψεις να περάσουμε στον επόμενο γύρο και στη συνέχεια να παλέψουμε για την είσοδό μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ θα είναι δύσκολα, αλλά θα προσπαθήσουμε. Στόχος μας είναι να βελτιωθούμε. Μετά από μια καλή αρχή, κάναμε μια κοιλιά. Θα προσπαθήσουμε για να είμαστε έτοιμοι στα ματς με τον ΠΑΟΚ. Ένα ματς θα δώσουμε για το πρωτάθλημα πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Οντ Γκρένλαντ. Ο Αμπντελαουέ είναι ο καλός μας επιθετικός».

«Γνωρίζω τον Γκαρσία»

Ερωτηθείς για το αν γνωρίζει κάποιον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου, στάθηκε στον Πάμπλο Γκαρσία: «Γνωρίζω τον Πάμπλο Γκαρσία, που έπαιξε στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν ήξερα ότι τώρα ανήκει στον ΠΑΟΚ. Όταν πληροφορήθηκα ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέκτησε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα, περνώντας τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, κατάλαβα ότι πρόκειται για πολύ καλή ομάδα».
Τέλος, ευχήθηκε η ομάδα του να έχει καλύτερη τύχη από τη Λιν: «Θυμάμαι ότι ο ΠΑΟΚ είχε αποκλείσει τη Λιν πριν από 5 χρόνια, την είχε κερδίσει 3-0 μέσα στο Όσλο. Ελπίζω εμείς να τα πάμε καλύτερα!».

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις