«Να κερδίζουμε όπου παίζουμε»

tsirilopaok.jpgΟ Ιταλός αμυντικός του ΠΑΟΚ Μπρούνο Τσιρίλο κρατάει χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά τους φετινούς στόχους του «δικέφαλου του Βορρά» και ξεκαθαρίζει ότι θέλει να κερδίζει παντού η ομάδα. Παράλληλα εξύμνησε και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί.


Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα SportDay ο Ιταλός

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου από την προετοιμασία της ομάδας;

«Είναι πραγματικά πολύ καλές. Γίνεται σωστή δουλειά, το σύνολο της ομάδας είναι σε καλή κατάσταση και μέχρι τώρα όλα είναι καλά».

Εχεις δουλέψει και στο παρελθόν με τον Σάντος. Διαπιστώνεις να υπάρχουν διαφορές στο τρόπο δουλειάς του από τότε σε σχέση με σήμερα;


«Οχι, η φιλοσοφία του προπονητή δεν έχει αλλάξει. Απ' ό,τι θυμάμαι είναι η ίδια τότε και τώρα».

Εχει ενδιαφέρον να μας σχολιάσεις αυτή τη φήμη που υπάρχει στην Ελλάδα ότι ο Σάντος είναι αμυντικογενής προπονητής και προσέχει πρώτα την άμυνα της ομάδας του.


«Ολοι πρέπει να σεβόμαστε τη φιλοσοφία του, για την οποία ούτε και εγώ θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Από εκεί και πέρα, όμως, και ο Σάντος είναι προπονητής που θέλει να κερδίζει και δεν του αρέσει να χάνει. Ετσι απλά»…

Αλήθεια, τι πιστεύεις ότι λείπει από τον ΠΑΟΚ για να διεκδικεί κάθε χρόνο τους ίδιους στόχους με τους τρεις της Αθήνας;

«Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα μέσα στις τρεις–τέσσερις καλύτερες ελληνικές ομάδες. Δεν θέλω να λέω τι μπορεί να κατακτήσει. Ολοι μας θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε γήπεδο που παίζουμε. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Δεν θέλω να υπόσχομαι πρωταθλήματα και Κύπελλα, το θέμα είναι να κερδίζουμε όπου και αν παίζουμε».



Τέλος, ο Τσιρίλο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο του ΠΑΟΚ όπου είχε γνωρίσει μόνο ως αντίπαλος λέγοντας «Το μόνο για το οποίο ήμουν σίγουρος ότι δεν άλλαξε είναι η συμπαράσταση του κόσμου. Θυμάμαι την ατμόσφαιρα της Τούμπας και αυτό δεν αλλάζει».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις