Μίλησε με τους τρεις νέους αρχηγούς

zagor-poikilidis-vrizas.jpgΜε τους τρεις νέους αρχηγούς κουβέντιασε το Σάββατο ο Θόδωρος Ζαγοράκης.
Με τους τρείς νέους αρχηγούς, Κονσεισάο, Χαλκιά και Κοντρέρας (τους οποίους όρισε ο ίδιος ο Θόδωρος Ζαγοράκης), μίλησε μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ζήτησε να μάθει από τους αρχηγούς σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα με την Βαλερέγκα. Παράλληλα τους ζήτησε την νέα χρονιά να περιορίσουν τα νεύρα τους που τόσο πολύ έβλαψαν την ομάδα την περσινή χρονιά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το πρόγραμμα του Πορτογάλου τεχνικού του ΠΑΟΚ για την σημερινή ημέρας περιλάμβανε διπλή προπόνηση εν όψει και του αυριανού φιλικού παιχνιδιού με αντίπαλο την ολλανδική Βίλεμ που θα διεξαχθεί στο Τίλμπουργκ. Ο Σάντος έχει κατεβάσει το ρυθμό τον δυνατόν προπονήσεων προκειμένου η ομάδα του να εμφανιστεί πιο φρέσκια για την συνέχεια.

Ο Βιεϊρίνια συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα φυσικής κατάστασης καταβάλλοντας τον δικό του αγώνα δρόμου για να καλύψει το χαμένο έδαφος, ενώ ο Βλάνταν Ίβιτς δείχνει να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις του στην ποδοκνημική. Όσο για τον Πάμπλο Κοντρέρας ακολούθησε πιο συντηρητικό πρόγραμμα εξαιτίας των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στα μέσα της χθεσινής απογευματινής προπόνησης στο αριστερό του γόνατο.


Στον ΠΑΟΚ σκέφτονται το ενδεχόμενο η ομάδα να δώσει την Κυριακή 28 του μηνός ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούμπας. Στον Δικέφαλο θεωρούν πως η ομάδα θα μπορέσει να έχει ένα ακόμη παιχνίδι στα πόδια της έστω φιλικού χαρακτήρα πριν την πρώτη αναμέτρηση με τους Νορβηγούς στο Όσλο.


Σαβίνι: "Στην Νάπολι θυμούνται τον ΠΑΟΚ"

«Εγώ έπαιζα μπροστά σε 70 χιλιάδες κόσμο και όλα αυτά τα έχω συνηθίσει», δήλωσε ο Μίρκο Σαβίνι από την Ολλανδία που κάνει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την αγάπη που δείχνουν οι οπαδοί για την ομάδα. «Πρέπει να σας πω ότι στη Νάπολι ακόμα θυμούνται τον ΠΑΟΚ και λένε για τον κόσμο του», πρόσθεσε ο Ιταλός αμυντικός. «Να είμαστε καλύτεροι σε επίθεση και άμυνα», είπε ο Κρέσιτς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις