Χαλκιάς: «Από εμάς εξαρτάται»

xalkias1.jpgΣτο χέρι του ΠΑΟΚ είναι η κλήρωση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ σύμφωνα με τον Κώστα Χαλκιά. Ο τερματοφύλακας του «δικεφάλου» δεν γνωρίζει καλά την Βαλερένγκα και παρότι οι Σκανδιναβοί θα έχουν παιχνίδια στα πόδια τους είναι αισιόδοξος για την πρόκριση.


Ο διεθνής πορτιέρο ανέφερε χαρακτηριστικά «Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι σε δύο εβδομάδες που είναι το πρώτο ματς. Οι Νορβηγοί έχουν αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες σε αυτά τα ματς. Θεωρώ πως από εμάς εξαρτάται η πρόκριση. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και να πάρουμε αποτέλεσμα και από το πρώτο ματς να κάνουμε βήμα πρόκρισης. Στο δεύτερο παιχνίδι, αν έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα από το πρώτο ματς, τότε θα πάρουμε την πρόκριση στην Τούμπα.
Η Βελερένγκα είναι μια ομάδα για την οποία δεν ξέρουμε πολλά πράγματα. Έχει παιχνίδια στα “πόδια” της και το γεγονός πως βρίσκεται στο Europa League, σημαίνει πολλά. Το νορβηγικό ποδόσφαιρο στηρίζεται πολύ στη δύναμη και πρέπει να το προσέξουμε αυτό. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά και είμαι σίγουρος πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Δυστυχώς ή ευτυχώς, το πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι θα είναι ευρωπαϊκό και για αυτό πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι σε αυτές τις αναμετρήσεις».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις