Προπονήθηκε και υπογράφει ο Βιεϊρίνια


Παίκτης του ΠΑΟΚ αναμένεται να γίνει και επίσημα τις επόμενες ώρες ο Βιεϊρίνια υπογράφοντας το συμβόλαιό του στο Ντόοβερθ της Ολλανδίας, κι ενώ το πρωί προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα κάτω από τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος. Το συμβόλαιο του Βιεϊρίνια με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι τριετούς χρονικής διάρκειας δηλαδή μέχρι το 2012 εξέλιξη για την οποία άνοιξε ο δρόμος από την στιγμή που την περασμένη Τετάρτη είχε μείνει ελεύθερος από την Πόρτο από όπου είχε αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού πέρσι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Με την υπογραφή του συμβολαίου του ο Πορτογάλος θα προπονείται από το απόγευμα ως παίκτης του ΠΑΟΚ και με την βούλα με τον Σάντος να θεωρεί ότι θα είναι έτοιμος σε 10-15 μέρες και να αναμένει πλέον μόνο την ενσωμάτωση και του Βίκτορ Βιτόλο που συνεχίζει να αναμένει την λύση του συμβολαίου του με την Ρασίνγικ Σανταντέρ αφού πρώτα λάβει τα χρήματα που του οφείλονται από την ισπανική ομάδα.

Στα αγωνιστικά, ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του χθεσινό τέταρτο και πιο αξιόπιστο φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους με αντίπαλο την ολλανδική Ναϊμέγκεν. Εν τω μεταξύ στην πρωινή προπόνηση μπήκε ο Πάμπλο Γκαρσία ενώ πρόγραμμα με ασκήσεις ακολούθησε ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Επόμενο φιλικό αύριο με την Σίβας από το Μεξικό επί γερμανικού εδάφους με τον Σάντος να έδειξε και στο χθεσινό φιλικό με την Ναϊμέγκεν να δοκιμάζει σχήμα Europa League εν όψει του πρώτου επίσημου παιχνιδιού της χρονιάς που θα γίνει σε δύο εβδομάδες με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μαθαίνει στην κλήρωση της Παρασκευής τον διαφαινόμενο αντίπαλό της. Αν είναι πάντως από κάποιον που περιμένει να ανεβάσει στροφές είναι ο Ολιβιέ Σορλέν.

Αναστασάκος: "Να είμαι εκεί"Ο Ηλίας Αναστασάκος τοποθετήθηκε στο Ντόορβερθ της Ολλανδία τόσο για τον ίδιο και τους στόχους της προσεχής αγωνιστικής περιόδου όσο και για την στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ απέναντι στην ομάδα. "Σίγουρα είμαι πιο έτοιμος. Γνωρίζω τον προπονητή και την φιλοσοφία του και γνωρίζω την ομάδα καλύτερα ενώ από πέρσι έχω βελτιωθεί".

Για τον πρώτο στόχο του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Αναστασάκο για την νέα χρονιά αυτός είναι: "Να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει και να μπορέσουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Europa League. Η φιλοσοφία μας ωστόσο παραμένει η ίδια. Να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με μοναδικό στόχο να το κερδίσουμε. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ότι μας λέει ο προπονητής και να προετοιμαστούμε για το και το πρωτάθλημα. Κάθε προετοιμασία έχει δυσκολίες, έτσι και η φετινή έχει δυσκολίες, αν και είναι πιο μικρή χρονικά σε σχέση με πέρυσι".

Κι όσο για αφορά για τις κινήσεις που έγιναν ο Αναστασάκος είπε πως: "Έγιναν καλές προσθήκες και θα βοηθήσουν. Είναι καλοί ποδοσφαιριστές και θα προσαρμοστούν γρήγορα. Φέτος έχουμε περισσότερες επιλογές στο ρόστερ», ενώ για τον ίδιο τόνισε πως: «Σε ατομικό επίπεδο προσπαθώ να δουλεύω κάθε μέρα και να δίνω ότι καλύτερο μπορώ. Όταν με χρειάζεται η ομάδα να είμαι εκεί και να βοηθάω περισσότερο".

Για την στήριξη του κόσμου απέναντι στην ομάδα είπε: "Μας γεμίζει με ακόμα περισσότερες ευθύνες. Μέσα από την δουλειά όμως θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ για ακόμα έναν χρόνο και θα προσπαθήσω για το καλύτερο ώστε να κάνουμε μία χρονιά όπως η περσινή και να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή πορεία στο Europa League".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις